A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Varga Judit: A gyermekvédelmi törvény elleni perben nem a beavatkozók száma dönt


„Meg fogjuk védeni a gyermekeinket!” – hangsúlyozta az igazságügyi miniszter.

„Nem fogunk engedni a nyomásgyakorlásnak, meg fogjuk védeni a gyermekeinket!” – írta közösségi oldalán Varga Judit igazságügyi miniszter.

A politikus szerint a balliberális sajtó örömmámorban számolt be arról, hogy

a korrupt Európai Parlament mellett mely országok csatlakoztak az Európai Bizottsághoz a magyar gyermekvédelmi törvény ellen indult perben.

A miniszter felhívta a figyelmet, hogy egy ilyen eljárásban nem a beavatkozók száma dönt, hanem – már amennyiben bízhatunk az Európai Bíróság független ítélethozatalában – az uniós jog rendeltetésszerű/megfelelő értelmezése, például, hogy hol válik el a nemzeti hatáskör az uniós hatásköröktől.

A magyar érvelés teljes mértékben összhangban van az Európai Unió Alapjogi Chartájában foglaltakkal, mely kimondja, hogy a gyermekek nevelése kizárólag a szülők joga. Továbbá, az Európai Unió működéséről szóló szerződés szerint az oktatás nemzeti hatáskörbe tartozik.

„Szomorú, hogy több tagállami kormányzat felült a Brüsszelből és a tengerentúlról gerjesztett gender-propagandának,

arról nem is beszélve, hogy a Bizottságnak ma már minden kisebbség lényegesen fontosabb, mint például az őshonos nemzetiségek” – írta Varga Judit. Hozzátette: ütnek, rúgnak, harapnak, megbélyegeznek, de senki sem mehet szembe a tavaly áprilisi népszavazás eredményével és 3,7 millió magyar ember egybehangzó akaratával.

Meg fogjuk védeni gyermekeinket és ki fogunk tartani a gyermekvédelmi törvényünk mellett, sőt,

ősszel újabb intézkedéseket fogunk benyújtani az Országgyűlésnek.
Magyarországon lesz Európa legszigorúbb gyermekvédelmi szabályozása – zárta bejegyzését az igazságügyi miniszter.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések