A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tragédia a XIII. kerületben: Szíven szúrta párját egy édesanya, gyerekei is ott voltak


Április 20-án este egy szörnyű eset rázta meg a főváros XIII. kerületében található lakóparkot. A szomszédok tanúi voltak egy véres vitának, és ők hívták a rendőrséget a helyszínre. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint egy feltételezett gyilkosság történt, amelyben egy nő szíven szúrhatta élettársát. A férfi a helyszínen életét vesztette.


A Metropol információi szerint a drámai események egy nyolcadik emeleti lakásban zajlottak. Egy névtelenül nyilatkozó szomszéd szerint a férfi véget akart vetni a kapcsolatának a nővel, amikor a vita során a nő késsel támadt rá.

“Az áldozat már a lakás ajtajában volt, mert ott akarta hagyni a párját, aki ekkor szíven szúrta” – mondta a szomszéd. Korábban már jártak rendőrök a lakásnál, akkor a nő egy másik férfi ismerősét vitték el a hatóságok.

Óriási üvöltözés volt, zengett tőlük a ház. Ha jól értettem, a férfi véget akart vetni a kapcsolatának a nővel. Itt már korábban is jártak rendőrök, akkor a nő egy másik pasiját vitték el a zsaruk, olyan kommandósfélék, talán TEK-esek

– emlékezett vissza az április 20-i estére neve elhallgatását kérő szomszéd, aki úgy tudja, hogy az áldozat már a lakás ajtajában volt, mert ott akarta hagyni a párját, aki ekkor szíven szúrta.

A lakók a portaszolgálatot és a rendőrséget is értesítették az esetről. A mentők és rendőrök gyorsan a helyszínre érkeztek, és a mentők negyven percen át küzdöttek a sérült férfi életéért, de végül hiába. A rendőrök a nőt őrizetbe vették, aki nem tett vallomást. A nőnek két gyereke is van, akik a lakásban tartózkodtak az eset idején, és elképzelhető, hogy látták a gyilkosságot.

A szomszéd elmondása szerint a rendőrök nem bilincselték meg a nőt, mert zavart állapotban volt, és sajnálta a gyerekeket. A hatóságok a gyerekeket is elvitték a helyszínről. A szomszéd mobiltelefonnal videókat is készített az eseményekről.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések