A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Toxikusan zaklatták" egymást a Soros-blog liberális firkászai, vizsgálat indult


Írásban tettek panaszt a 444.hu egyik középvezetője ellen, ám végül nem rúgtak ki senkit.

A Media1 információi szerint néhányan írásban panaszt tettek a 444.hu egyik középvezetője ellen a lap munkatársai közül, azt állítva, hogy az illető

„toxikusan, zaklató magatartást folytatott”.

A portál megtudta azt is, hogy a panasztételt komoly, cégen belüli feszültségek előzték meg. A helyzetre tekintettel külső szakértők bevonásával ezután vizsgálat indult a történtek pontos feltárására.

Kardos Gábor, a 444-et működtető Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatója a Media1-nek e-mailben erősítette be, hogy valóban vizsgálat zajlott le a cégnél, ami nemrég ért véget. 

"Valóban volt nálunk egy független, szakértői vizsgálat dolgozói panaszok miatt. A vizsgálat maga már lezárult, munkahelyi zaklatást nem állapított meg, tárgyalta ellenben a konfliktusokat és vezetői hibákat, amik a panaszok kialakulásához vezethettek. A szerkesztőségünk nyugodt munkája érdekében szükséges azonnali átszervezésen túlvagyunk, a mélyebb megértés, tanulás és további átalakítások kellően érzékenyre tervezett folyamata zajlik" - írta a vezérigazgató. 

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
NYÍLT ÜZENET SOROS GYÖRGY TANÍTVÁNYAINAK!!!

"Amikor gyermeke megkeresi első pénzét fagylaltra, tegye a következőket:

1. Mielőtt lehetősége nyílik megnyalni a fagylaltját, vegye el tőle és harapja le 20%-át.
2. Amíg a gyermeked csodálkozva bámul rád, harapj még egy 30%-ot.
Aztán add neki a maradék fagylaltot, és magyarázd el, hogy ezt csinálja az állam azzal a pénzzel, amit valaki keres. És hogy ez minden fagylalttal így lesz, amit vásárol magának. És hogy a harapás százalékos aránya csökkenthető, ha kézen fogjuk a harapót, és megkövetelik, hogy miért kapnak annyit.

Ha ezt minden szülő megteszi, akkor van remény, hogy egy olyan generáció nő fel ebben az országban, aki megérti, hogy a kormánynak nincs saját pénze – csak az adófizetők pénze van. És hogy az adófizetők nem csak ellenőrizhetik, hanem ellenőrizniük is kell, hogyan költik el a kormány tisztviselői a pénzüket."

- Margaret Thatcher –

https://huntv.info/video/az-oroszok-levettek-a-kesztyut/