A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Scott Ritter: Úgy tűnik, hogy a régóta várt ukrán tavaszi offenzívára mégsem kerül sor


Scott Ritter, korábbi amerikai hírszerző tiszt az ukrán offenzíváról mondta el a véleményét 


Ukrán tavaszi offenzíva - megtörténik-e?

A válasz inkább negatív. Úgy tűnik, hogy a régóta várt és sokat hangoztatott ukrán tavaszi offenzívára mégsem kerül sor. Legalábbis ezt állítják ukrán tisztviselők, akik kijelentették, hogy nem kaptak elegendő katonai segítséget a Nyugattól, az Egyesült Államoktól, a NATO-tól ahhoz, hogy sikerre esélyes offenzívát indíthassanak, és ezért Ukrajna júliusig folytatja az általuk pozícióháborúnak nevezett háborút.

Júliusban természetesen NATO-csúcstalálkozó lesz, és Ukrajna reméli, hogy meggyőzi a NATO-t, az Egyesült Államokat és más európai országokat, hogy úgymond lépjenek fel, és nyújtsák azt a kritikus segítséget, amelyre véleménye szerint szüksége van az orosz hadsereg sikeres legyőzéséhez. Ez magában foglalja az F-16-os vadászrepülőgépeket, beleértve a nagy hatótávolságú rakétákat, mint például az ATACMS-okat. De tény, hogy júliusban már túl késő.

Már most is túl késő. Ukrajna veszített, veszít és továbbra is veszíteni fog ebben a háborúban. Ahogy Zelenszkij elnök néhány hónappal ezelőtt rámutatott, ha augusztusig nem kapják meg azokat a fegyvereket amelyeket kértek, akkor már túl késő lesz. És a túl késő azt jelenti, hogy Ukrajnának vége. Most már tudjuk, hogy Ukrajna augusztusig nem kapja meg ezeket a fegyvereket, ami azt jelenti, hogy ennyi, lámpaoltás, vége a bulinak. Sajnos Ukrajna számára ez a háború véget fog érni. Ez a háború valamikor idén nyáron vagy kora ősszel fog véget érni, és Ukrajna számára döntő vereséggel fog végződni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések