A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális balhé tört ki a népszerű budapesti plázában: több mint egy tucatnyi ember ütötte-verte egymást


Komoly verekedés történt Budapest IX. kerületében, a Lurdy Ház bevásárlóközpontban pénteken a délelőtti órákban – számolt be az esetről a 24.hu.


A beszámolók szerint két társaság esett egymásnak. A helyszínre nagy erőkkel érkeztek ki a rendőrök, akik több személyt is elfogtak a balhézók közül.

A lap megkereste az üggyel kapcsolatban a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát is:

A BRFK az esettel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy 8 óra 40 perc körül bejelentés érkezett arról, hogy többen is összeverekedtek egy IX. kerületi bevásárlóközpontban.

A helyszínre több járőr és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói érkeztek, akik három feltételezett elkövetőt már a helyszínen elfogtak.

“Egy embert fejsérüléssel vittek kórházba a mentők, két társát pedig előállították a kerületi kapitányságra. Az elszámoltatásuk folyamatban van. A többi verekedőt jelenleg is keresik a rendőrök. A Budapesti Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt folytat nyomozást.” – közölték.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések