A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Óriási tömegverekedés tört ki a Real Madrid és a Partizan Beograd Euroliga meccsén – Videó


A Real Madrid és a Partizan Beograd férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének csütörtöki, második mérkőzése váratlan és erőszakos fordulatot vett, amikor a meccs 1 perc 40 másodperccel a lefújás előtt tömegverekedés miatt ért véget.


A szerb együttes az első összecsapást kedden 89-87-re nyerte Madridban, és a csütörtöki találkozón is végig fölényben játszott, mielőtt a játékosok között kirobbant a verekedés. Az összetűzés után a liga honlapjának beszámolója szerint nem maradt elegendő játékos egyik csapatból sem ahhoz, hogy lejátszhassák a fennmaradt 1 perc 40 másodpercet.

A magyar válogatott Hanga Ádám, aki a Real Madrid játékosa, a verekedés kirobbanásakor a cserepadon volt. A találkozón hat percet játszott és egy asszisztot adott – írja a 24.hu.

Jelenleg még kérdéses, hogy miként folytatódik a csütörtöki meccs, az eredeti kiírás szerint az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc harmadik mérkőzését kedden játsszák Belgrádban. A spanyolok a harmadik, a szerbek pedig a hatodik helyen zárták az alapszakaszt.

A tömegverekedés nemcsak a játékosok és a szurkolók között okozott feszültséget, de az Euroliga szervezőinek is fejtörést okoz a meccs folytatásának kérdése. Az eset rávilágít a sportág biztonsági kérdéseire és a felelősségre, amelyet a csapatoknak és a szervezőknek kell vállalniuk a játékosok és a nézők védelme érdekében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések