A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Orbán Balázs: Magyarul nem létezik az a szó, hogy „woke”


Magyarország jogi üldözésébe kezdtek, sok nyugat-európai ország támogatásával 

Magyarországon van egy gyermekvédelmi törvény, amely megakadályozza, hogy ilyen szörnyűségek történjenek, hogy a gyermekeket szexualizálják. És azért, mert fellépett a gyermekek szexualizálása ellen, több mint egy tucat EU-tagállam indított pert Magyarország ellen – mondta Tucker Carlson műsorában.

Orbán Balázs, Orbán Viktor magyar miniszterelnök politikai igazgatója elmondta, az egész 2021-ben kezdődött, amikor észlelték, hogy valami vihar közeledik. A woke ideológia, az LMBTQ-propaganda Magyarországra is kezdett beszivárogni, az iskolákba, a médián és az NGO-kon keresztül. El lehet képzelni, hogy egy átlagos, normális magyar állampolgár hogyan reagált erre. Kiemelte, magyarul nem létezik az a szó, hogy „woke”.

Az emberek ezért kérdezték, hogy mégis miről beszélnek ezek? A Vouge-ról? Arról a francia magazinról, vagy miről? De aztán kezdtek rájönni, hogy ez komoly dolog. És amikor benyújtottuk a gyermekvédelmi törvényjavaslatot, amely tiltja a kiskorúakat célzó transznemű- és LMBTQ-propagandát, akkor az egész brüsszeli bürokrácia és az Európai Unió ellenünk fordult. Akkor úgy döntöttünk, hogy az emberek felé fordulunk, és országos népszavazást kezdeményezünk, amelyen csaknem négymillió ember mondott nemet a genderpropagandára és igent a gyermekvédelemre – tette hozzá.

Orbán Balázs közösségi oldalára feltöltött videójában elmondta, szerinte ez az arány amerikai viszonylatban majdnem 130 millió támogató szavazatot jelentene. De aztán, ahogy az lenni szokott, a birodalom visszavág. És a brüsszeli, „mély állam” – ami nagyon hasonlít a washingtonira – Magyarország jogi üldözésébe kezdett, sok nyugat-európai ország támogatásával. A kelet-európai országok ugyan másképp gondolkodnak erről, de folyamatos politikai és jogi hidegháború zajlik.

„Meg fogjuk védeni a gyermekeinket, akkor is, ha ez másoknak nem tetszik” – tette hozzá Orbán Balázs.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések