A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már öt gyanúsítottja van a Lurdy Házban történt tömegverekedésnek


Jelenleg öt embert gyanúsít a Lurdy Házban múlt héten kitört tömegverekedés ügyében a rendőrség – értesült a Magyar Nemzet. 

A két külföldi társaság között kirobbant konfliktus olyannyira elfajult, hogy a rendőröknek kellett közbeavatkozniuk. A verekedésnek egy életveszélyes sérültje is van.

A portál emlékeztet, hogy pár napja hatalmas tömegverekedés tört ki a Lurdy Házban, ahol két társaság került konfliktusba. Egy szír és egy jordán család tagjai estek egymásnak, akiknek már régóta gondjuk volt egymással. A verekedést megelőzően az Egyiptomiak Magyarországi Kulturális Egyesülete tartott rendezvényt, amely békésen zajlott.

Az egyesület elnöke úgy tudja, régi viszály okozta a családok közti verekedést. Volt, aki egy székkel püfölte a többieket, az egyik férfi pedig akkora ütést kapott a fejére, hogy életveszélyes koponyasérüléssel szállították kórházba – írják.

A lap szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) életveszélyt okozó testi sértés és csoportos garázdaság miatt kezdett nyomozni. A történtek után három férfit hallgattak ki gyanúsítottként, egyet közülük őrizetbe vettek.

A Fővárosi Főügyészség szóvivője, Bagoly Bettina az RTL-nek elmondta, hogy az őrizetbe vett férfi panasszal élt a gyanúsítás ellen. Ő ugyanis azt állította, azért ütött, mert a másik család provokálta. A férfi korábban testi sértés miatt egyébként felfüggesztett börtönbüntetést kapott, próbaideje alatt követte el az újabb bűncselekményt. Vele szemben a Fővárosi Főügyészség lakóhelyre korlátozott bűnügyi felügyelet elrendelését indítványozta – írták.

A Magyar Nemzet megkeresésére a BRFK kommunikációs osztálya hétfő este azt írta, hogy utóbbi férfi bűnügyi felügyeletét el is rendelte a bíróság. A rendőrség közölte azt is, hogy az ügynek már öt gyanúsítottja van, egy személyt életveszélyt okozó testi sértéssel, míg a másik négy elkövetőt csoportosan elkövetett garázdasággal gyanúsítják. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések