A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Már a budapesti rendőrség nyomoz a gyerekeket ölelgető transzvesztiták ügyében


Nyomozást rendeltek el egy LMBTQ-barát szórakozóhely show-ja ügyében.

 A Magyar Nemzet arról ír, hogy nyomozást rendelt el egy LMBTQ-barát szórakozóhely transzvesztita show-ja ügyében a rendőrség. Hozzátették: az egyik budapesti vendéglátóegység ugyanis olyan fényképekkel népszerűsítette magát, amelyeken nőnek öltözött férfiak gyermekek előtt vonaglanak, illetve ölelgetik őket. Erről korábban az Origo is tudósított.

Azt írják, Magyarországon is vannak olyan LMBTQ-s rendezvények, ahol tárt karokkal várják a kisgyermekek társaságát kereső transzvesztitákat vagy drag queeneket. A megosztott fotók alapján látható, hangsúlyozzák, ahogy

a transzvesztiták kisgyermekek előtt hiányos öltözetben vonaglottak, majd pedig ölelgették is a kicsiket.

Az Origo szerint tavaly ősszel kezdték el szervezni az úgynevezett Drag Brunch-okat az említett bárban. Azóta havonta tartanak ilyen eseményeket, írják, ahová a jelek szerint kisgyerekeket is várnak, ugyanis a műsorok hirdetéseinél nincs feltüntetve a korhatár.

Egy esetről tavalyelőtt nyáron szintén beszámolt az Origó, majd a cikk megjelenését követően a szórakozóhely eltávolította a fotót a közösségi oldaláról. A transzvesztita utólag úgy fogalmazott, hogy jól esett fotózkodnia a gyermekkel, s büszke is rá, hogy így tett. Azt írják,

a férfi LMBTQ-aktivistaként egy amerikai Demokrata Párthoz közelálló Vice News elnevezésű felületen azt állította, hogy hazánkban a hozzá hasonlók nincsenek biztonságban.

Az Origó cikkében leírtak miatt az ismert feljelentő, Tényi István fordult a hatósághoz, a rendőrség pedig napokkal ezelőtt kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanújával nyomozást indított, teszi hozzá a Magyar Nemzet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések