A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Magyar Nemzet: Hamarosan szabadulhat a börtönből Herczeg Zoltán


Herczeg Zoltán divattervező és társa letartóztatásának megszüntetését kezdeményezte az illetékes ügyészség – írja a Magyar Nemzet a Fővárosi Főügyészségre hivatkozva.


Azt írták, „a kérdezett, kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folyamatban lévő bűnügyben az illetékes Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a tegnapi napon mindkét, jelenleg letartóztatásban lévő gyanúsított esetében a letartóztatásuk megszüntetésére és velük szemben bűnügyi felügyelet elrendelésére tett indítványt a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírájánál”.

Herczegre és társára 2022. október 21-én csaptak le a rendőrök, miután felmerült, hogy droggal kereskedhettek. Az akkori hírek szerint a divattervezőnél készpénzt, több mint 10 gramm kokaint és 100 gramm marihuánát foglaltak le, illetve a lakásán és kocsijában is találtak drogot.

A rendőrség később közölte: 2022. október 21-én bűnügyi információk alapján fogtak el két férfit a IV. és XIII. kerületben. Az egyiküknél összesen kb. 100 gramm növényi törmeléket (az elsődleges adatok szerint marihuánát) és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen kb. 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port (elsődleges adatok szerin kokaint) találtak.

A BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. Herczeg Zoltán a fogyasztást elismerte, de a kereskedést tagadta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések