A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kilépett a Fideszből egy Békés vármegyei politikus


A politikus a közösségi oldalán osztotta meg a hírt követőivel.


Kilépett a Fideszből Ruck Márton Medgyesegyháza volt polgármestere. A politikus a pártból való távozását szombaton jelentette be a Facebook-oldalán. Mint írta, a "döntés szabadsága mindenkit megillet!".

"Ezzel a szabadsággal éltem a tegnapi napon, amikor hivatalosan bejelentettem, hogy lemondok a helyi Fidesz-csoport elnöki tisztségéből, és kilépek a Fideszből"

- fogalmazott a település egykori vezetője, aki nyomatékosította, hogy nem kíván asszisztálni olyan döntésekhez, amelyek "egyéni érdekeket szolgálnak", és szembefordítják egymással az embereket. "Teszem ezt azért, mert itt születtem, itt élek, és nekem mindig Medgyesegyháza lesz az első!" - zárta gondolatait.

Ruck egyébként 2010 és 2014 között irányította a Békés vármegyei települést a Fidesz színeiben, majd elvesztette az önkormányzati választást Nagy Bélával szemben. 2019-től azonban ismét fideszes vezetés került a település élére, ám ekkortól már Kraller József vezette a várost, Ruck pedig képviselőként sem volt jelen a helyi politikában - írja az ATV.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések