A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Joe Biden újabb családtagjai keveredtek gyanúba


A felügyeleti bizottság megtekintette a Biden család üzleti ügyeivel kapcsolatos „gyanús tevékenységekről szóló jelentéseket”.

James Comer, a képviselőház felügyeleti bizottságának republikánus elnöke hétfőn közölte, hogy azonosította a Biden család további hat olyan tagját, akik esetleg hasznot húzhattak a család üzleti ügyleteiből, és kijelentette, hogy 

folytatja annak vizsgálatát, hogy ezek az ügyletek nemzetbiztonsági fenyegetést jelentenek-e.

Comer és a bizottság tagjai, köztük a szintén republikánus Marjorie Taylor Greene képviselő hétfőn keresték fel a pénzügyminisztériumot, hogy a vizsgálat részeként betekintsenek a Biden családdal és korábbi üzleti partnereikkel kapcsolatos pénzügyi nyilvántartásokba.

− Több ezer oldalnyi, a Biden családdal, cégeikkel és partnereik üzleti terveivel kapcsolatos pénzügyi nyilvántartást bocsátottak a képviselőház felügyeleti és elszámoltathatósági bizottságának tagjai rendelkezésére, ami megerősíti a vizsgálat fontosságát − mondta Comer hétfő délutáni nyilatkozatában, írja a Fox News. Mint fogalmazott:

A Biden család vállalkozásainak középpontjában Joe Biden politikai karrierje és kapcsolatai állnak, és ez a Biden család számára túlzottan sok pénzt hozott.

A dokumentumok átvizsgálása után Comer elmondta, hogy a testület azonosította Joe Biden családjának további hat olyan tagját, akik a Biden család vállalkozásaiból profitálhattak, így a vizsgálatban érintett lehetséges haszonélvezők száma kilencre emelkedett.


A Felügyeleti Bizottság folytatja a további banki nyilvántartások felkutatását, hogy nyomon kövesse Bidenék pénzügyi tranzakcióinak kusza hálóját annak megállapítása érdekében, hogy a Biden családot külföldi szereplők célba vették-e, és hogy fennáll-e nemzetbiztonsági fenyegetés

− mondta Comer, és kijelentette, hogy hamarosan további információkkal látjuk el a nyilvánosságot arról, hogy mit fedeztünk fel eddig.

A most megtekintett dokumentumokról a pénzügyminisztérium a múlt hónapban értesítette Comert azzal, hogy a bizottságnak zárt ajtók mögött hozzáférést biztosít a Hunter Biden és a Biden család külföldi üzleti ügyleteivel kapcsolatos gyanús tevékenységi jelentésekhez.

A pénzügyminisztérium nem kívánt nyilatkozni az ügyben, azonban azt megjegyezték, hogy ezek a bűnüldözés szempontjából érzékeny adatok, és a banktitokról szóló törvény védelme alatt állnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések