A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt vannak a gyomorforgató részletek a feldarabolt és bőröndben elásott győri lányról


Hosszú évekig eltűnt személyként kezelték azt a győri lányt, akiről nyomozók kitartó munkájának köszönhetően kiderült, hogy brutális gyilkosság áldozata lett. Földi maradványait feldarabolva egy bőröndbe tették és elásták a gyilkosai, akiknek a megtalálásában egy tetoválás is segített – számolt be róla az Origo.hu. 

A 160 centi magas, vékony, 21 éves P. Kitti eltűnésének körülményei először Kőrösi János nyugalmazott alezredesnek lettek gyanúsak, aki az ORFK megbízásából „előszűri” azokat az eltűnési ügyeket, amelyekben felmerülhet a gyilkosság gyanúja – írja a Police.hu.

Miután elolvastam a lányról szóló anyagot, azonnal ráírtam, hogy szerintem ez gyanús eltűnés lehet. Egyszerűen azt láttam, hogyha egyetlen barátjánál sem jelentkezett, és nem ment külföldre, valószínű, hogy már nem él. Nincs magyarázat az eltűnésére, tehát alaposabban meg kell néznünk az ügyet”

– mondta Kőrösi János a Zsaru Magazinnak.

A rendőrségi iratokból kiderült, hogy a lányt 2013-ban elütötte egy autó, amitől megsérült a feje. Emiatt megváltozott a viselkedése, kiszámíthatatlan és labilis lett, a családjával hónapokkal az eltűnése előtt megszakította a kapcsolatot.

Ezzel lehetett magyarázni, hogy az anyja csak két évvel P. Kitti halála után, 2014-ben tett bejelentést a rendőrségen.

A rendőröknek ki kellet nyomozniuk, hogy mikor tűnt el.

A győri kollegákkal együtt rengeteg családtagot, ismerőst hallgattunk ki. Senki sem emlékezett pontosan a lány eltűnésének az időpontjára. Az viszont komoly támpont volt számunkra, hogy Kitti rendszeresen jelen volt a közösségi médiában, állandóan posztolt, képeket töltött fel önmagáról a Facebookra. 2014. augusztus végén viszont minden előzmény nélkül vége lett ennek. Minden jel arra mutatott, hogy nagy valószínűséggel ekkor halhatott meg”

– emlékezett vissza Nagy Jenő alezredes.

A rendőrök megkeresték Kitti ismerőseit, rokonait, egykori osztálytársait, átnézték az iratait, a kórházak feljegyzéseit, és körözést adtak ki, hogy megtalálják. Közben kiderült, hogy mentális problémái miatt a tanulásban, a munkában és az emberi kapcsolataiban sem tudott kitartó maradni.

Az is nehezítette például a nyomozást, hogy a közösségi médiában a sértett több férfit is úgy tüntetett fel, mintha a barátja lenne, de valójában később kiderült, hogy ezek csak virtuális kapcsolatok voltak. Egyetlen embert találtunk, akivel valódi párkapcsolata volt”

– folytatta Pető Péter százados.

A rendőrök ekkor már azt is tudták, hogy P. Kitti az utolsó napjait egy házaspár, a 28 éves M. Milán és az 51 éves felesége, M. Milánné győri albérletében töltötte. Több mint száz tanút hallgattak ki. Közben beszéltek azzal a férfival is, aki pontosan emlékezett arra, hogy P. Kitti életvitelszerűen élt a bérelt lakásban, majd egyik napról a másikra eltűnt. Amikor a rendőrök megkérdezték a tőle, hogy ez mikor történt, gyorsan megadta a választ.

A férfi ugyanis azokban a napokban lett szerelmes, és magára tetováltatta azt a dátumot, amikor megismerte a barátnőjét.

2014. augusztus végén történt ez is, ugyanúgy, mint az, hogy az áldozat megszűnt létezni a közösségi médiában. Innentől tudtuk, hogy jó helyen, jó időben vagyunk. Ekkor viszont ott álltunk, hogy kirajzolódott valami, de mégsem voltunk még érdemben közelebb a tettesekhez”

– mondta Nagy Jenő.

Az ügyben érintett emberek közül többen vállalták a poligráfos vizsgálatot, ami eredményt hozott. Az időközben a férjétől külön költöző M. Milánné konkrét információkkal állt elő a lány haláláról. Ez azonban még nem jelentett elég bizonyítékot ahhoz, hogy gyanúsítottként hallgassák ki őt. Nem sokkal ezután azonban kapott egy kulcsfontosságú információt a rendőrség, amelyből kiderült, hogy

A győri albérletben a házaspár egyik nap olyan súlyosan megverte P. Kittit, hogy a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A házaspár az alacsony, törékeny lány holttestét egy nagy, piros bőröndbe gyömöszölte és taxival Győr külterületére, egy erdőbe vitte, ahol a holttestet a bőrönddel együtt elásta.

A rendőrök február 7-én fogták el a házaspár mindkét tagját, akik ellen halált okozó testi sértés miatt indítottak eljárást. A holttestet február 16-án kezdték el keresni, de azóta sem sikerült megtalálni. A pár részben beismerte a tettét, és egymást vádolták meg a gyilkossággal.

A nyomozás közben derült ki, hogy a párosnál sem ásó, sem kapa nem volt, a kerti eszközök helyett kanállal, krumplinyomóval, tortalapáttal és más eszközökkel ásták azt a 20–30 centiméter mély gödröt, amelybe a bőrönd belekerült.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések