A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

HVIM: 1956 - Ruszkik haza! 2023 - Jenkik haza!


Amerikai pénzen ukrán propagandaplakátokat helyeztek ki hazánk számos pontján, ezzel párhuzamban Pressmann, a „szivárványcsaládban” élő, magát helytartónak tekintő amerikai nagykövet szankciókat lengetett be Magyarországgal szemben.


Az Amerikai Egyesült Államok által pénzelt plakátok az orosz-ukrán háború 1956-tal való párhuzamba állításával kívánnak a magyar emberek érzelmeire hatni. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az Egyesült Államok beleszóljon Magyarország belügyeibe. A plakátkampány annak fényében is felháborító, hogy hazug párhuzamra épít, hiszen a „Ruszkik haza!” jelszó ugyanúgy szólt ukránnak, orosznak is 1956-ban; az nem egy nép, hanem egy ideológia kiűzését kívánta, és annak a szuverenitásnak a visszaszerzését, amit most éppen az USA veszélyeztet.

Jelenleg nem Oroszország igyekszik beavatkozni a magyar belügyekbe, hanem az Egyesült Államok és a nyugati világrend. Folyamatosan ránk akarják erőltetni az ukránok önfelemésztő támogatását, az LMBTQP-devianciákat és az antitradicionális értékrend-nélküliséget.

Elég az USA által vezetett véleménydiktatúrából!

A plakátjaikon immár ott virít viszontválaszunk: 1956 - Ruszkik haza!; 2023 - Jenkik haza!


A HVIM kinyilvánítja, hogy harcol az USA vezette egypólusú világrend ellen!

Kelt.: Székesfehérvár, 2023.04.17.
HVIM vezérkara

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
AZUMI IGAZSÁGA:
Amikor az állam tagja vagy, akkor tudnod kell, hogy az állam tulajdonosa, birtokosa vagy, így az államnak nincs sem tulajdona, sem birtoka.
Ez annyit jelent, hogy minden a tiéd is, ingyen, ha az államnak tagja vagy. Külhoniak nem lehetnek az állam tagjai, hiába kapnak erről bármilyen papírt. Az állam tagjai az állam területén születhetnek, vagy visszamenőleg hetedíziglen az őseik az állam tagjai voltak. Az állami tagságot a gyermekek öröklik a szülőktől ingyen.
Az állam alkalmazottai a(pl. kormány) nem adhatnak el semmit nem adhatnak át semmilyen termelő egységet, kereskedelmet, nyersanyagokat, nyersanyagok bányászását, tehát az állam tagjainak javait, stb, amíg az összes tulajdonosból egy is nemet mond az eladásra.
Bármelyik állami alkalmaazott, kormánytag, országgyűlési képviselő, stb ha még is elad bármit az országból, annak megszűnik az állam tagsága, így hontalanná válik, és azonnal ki kell az állam területéről utasítani, persze teljes vagyonelkobzást is végre kell hajtani nála.
Bárki, pl bíró, rendőr, stb az állam tulajdonosa, birtokosa ellen nem intézkedhet, nem büntethet, és ha még is megteszi, akkor szintén teljes vagyonelkobzásban, és kiutasítás a következménye.
Az állam tulajdonosaira semmilyen törvény nem vonatkozik, de az ősi szokást be kell tartaniuk. Az állam tagjai ezért sosem adóznak, nem lehet tőlük semmilyen anyagi juttatást, pl pénzt kérni, mivel az állam területén minden az övék, bárhogyan is került be az állam területére az anyagi javadalom.
Ez azt jelenti, hogy mindent ingyen kell kapnia az állam tagjainak, így amelyik cég ezt nem tartja be, az a cég az állam területén nem működhet, és a cég tulajdonosának minden kárért felelnie kell, akár teljes vagyonelkobzásban is részesülhet.
Bármilyen az állam tagjaival kötött szerződés csak akkor érvényes, ha minden állam tagja elfogadja a szerződést.
Ezek az ősi szokás szerint élőkre vonatkoznak, és mindenki át lesz világítva az igazságszolgáltatásban, ahol a tetteid lesznek pellengérre állítva, és mindenki elnyeri a jutalmát a tettei következményeként.