A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Ha most azonnal nem térdelsz le, agyonverlek” – így alázták meg egymást a miskolci diáklányok


Megdöbbentő felvételek kerültek napvilágra. A videókon az látható, hogy tizenéves diáklányok alázzák meg társaikat. Mindkét felvétel Miskolcon készült - írta meg a Mandiner.

A videókon az látható, hogy tizenéves diáklányok hogyan bántalmazzák, illetve alázzák meg társaikat. Mindkét felvétel Miskolcon készült: az egyik a Miskolc Pláza parkolójában, a másik pedig annak tetején.

„Pofozd meg, fejeld meg!”

A tetőn készült videón egy lányt aláznak meg társai, akit többen is „fenyegető módon körbevesznek”, miközben a videót készítő biztatja őket:

„Pofozd meg, fejeld meg”

– hallatszik a felvételen. Az egyik lány végül megüti a fenyegetett társát, aki ennek hatására letérdel támadói előtt. Erre egy másik lány úgy reagál: „Most kajak g**i ennyire megalázzátok egymást?”


A másik felvétel a pláza parkolóházában készült, és abban egy másik társaság szerepel. Ott szintén többen fenyegetnek meg egy lányt, akit egyikőjük meg is üt. Közben a videót készítő „elképedve”, „Úh g**i…” káromkodással csodálkozott rá a látottakra.


A rendőrség vizsgálja a felvételeket

A portál mind a két videót eljuttatta a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol vizsgálják őket. A hatóságok későbbre ígértek tájékoztatást arról, hogy milyen bűncselekményekkel és következményekkel kell szembenézniük a felvételen szereplőknek és az azokat készítőknek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések