A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gyurcsányék feljelentik Orbán Viktort


A DK szerint a miniszterelnöknek a bíróság előtt kell felelnie tetteiért.

A Demokratikus Koalíció hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy feljelentést tesznek Orbán Viktor ellen. Indoklásukban a következőket írják: „Miután alig két héttel ezelőtt az Egyesült Államok budapesti nagykövete, David Pressman bejelentette, hogy szankciók alá vonják az orosz kémbankként elhíresült, részben az Orbán-kormány kezében lévő Nemzetközi Beruházási Bank vezetőit, az Orbán-kormány ijedtében visszavonta a bank alkalmazottainak diplomáciai mentességét és kiszállt a bank tulajdonából.

Addig viszont a kémkedéssel gyanúsítható orosz bankárok szabadon utazgathattak Magyarországon és az Európai Unióban.”

A bejegyzés szerint Orbán Viktornak tudnia kellett róla, hogy a Vlagyimir Putyin által Budapestre küldött orosz hírszerzők a saját NATO-szövetségeseink és az Európai Unió tagállamai ellen is kémkedhettek, de – ahogy fogalmaztak – „Orbán Viktor semmit sem tett ellene”.


„A bíróság előtt kell felelnie”

A fentiekre hivatkozva a DK állam elleni bűncselekmények feljelentésének elmulasztása, valamint hivatali visszaélés gyanújával tesz feljelentést Orbán Viktor ellen, mert szerintük

Magyarország érdekeinek elárulásával egyenértékű, hogy a miniszterelnök engedélyezte az orosz kémbank magyarországi működését.

„Orbán Viktor bizonyíthatóan tudott Magyarország szövetségese, az Egyesült Államok figyelmeztetéseiről és arról, hogy fennáll a gyanúja annak, hogy a Nemzetközi Beruházási Bank alkalmazottai kémtevékenységet folytatnak. Orbán Viktornak a bíróság előtt kell felelnie azért, ha kiszolgálta az Európára háborút zúdító Vlagyimir Putyin érdekeit és orosz kémeket engedett Magyarországra” – olvasható a bejegyzésben.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
A TÉNYEK MAKACS DOLGOK.
FŐKÉNT AKKOR, HA GYŐRI GÁBOR = ORBÁN VIKTOR MAGYARORSZÁGI MINISZTERELNÖKNEK LÁTSZÓDÓ ÜGYNÖK LEHET MAGYARORSZÁG LEÉPÍTŐJE MÉG 2023-ban IS.
…AKIT AMA SOKAT SZIDALMAZOTT GEORGE SOROS KÉPZETT KI KETTŐS FELOLVASÓ CION-BOLSEVIK ÜGYNÖKKÉ!!!
...VISZONT a ZSIDESZ HÍVEK és ÓCSKA SAJTÓS HIÉNÁIK NEM EZT a KÉMSÉGES ŐRÜLETET FESZEGETIK és JÁRNAK UTÁNA…- FŐNI ZŰRÖS MÚLTJÁNAK és JELENÉNEK!!!...- HANEM SZÁMON KÉRIK LILI APJÁT, HOGY JÓ PÉNZÉRT (NEMZETÜNK VÉDELMÉBEN!?) AKÁR FEJBE is LŐNÉ az ÁTKOZOTT ORSZÁG-RONTÓ és FORINT INFLÁLÓ BELSŐ ELLENSÉGET!?
MINDEZ AZÉRT MERŐ AGYRÉM, MERT ORBÁN a FENYŐ JÁNOST KIVÉGZŐ PINTÉRREL NAPONTA KERGET MAGYAR APÁKAT és ANYÁKAT ÖNGYILKOSSÁGBA és LAKOLTAT KI TÖBB EZER CSALÁDOT ÉVENTE!!!...- EDDIG BÜNTETLENÜL!!!
ÚGYHOGY EZ a LEGKEVESEBB, AMIT TEHET 1 HAZÁJÁT és a CSALÁDJÁT is FÉLTŐ EMBER, HOGY HÓHÉRAIT NEVÉN NEVEZI és EGYENLŐRE CSUPÁN „ELMÉLETBEN”, DE LIKVIDÁLJA ŐKET!!!...- UGYANIS ÉPPEN 33 ÉVVEL ÉLŐSKÖDÖTT TOVÁBB RAJTUNK és a NEMZETEN EME FELCSÚTI PIÓCA/POJÁCA, MINT AHOGYAN azt NORMÁLIS DEMOKRÁCIÁKBAN TEHETTE VOLNA FAJIDEGEN NOTÓRIUS HAZUDOZÓ POLITIKUSBŰNÖZŐKÉNT!!!
JÓ HÍR AZONBAN, HOGY PUTYIN és OROSZORSZÁG ELÁRULÁSÁVAL MÁR NEM a SZÁJKARATÉS ÉDESAPÁKTÓL s UTÓDAIKTÓL KELL FÉLNIE CIGÁNY-HITLERÜNKNEK, HANEM a NYÍLÁSZÁRÓK KÖZELSÉGÉTŐL és/vagy a GÉPJÁRMŰVEKRE "SZERELT" POKOLGÉPEKTŐL!!!
http://web.t-online.hu/apuska/media/12/01__Lelki_terror.mp3