A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gázszag miatt kellett kiüríteni egy színházat Pécs központjában szombat este


Meg kellett szakítani a Mecsek Táncegyüttes gálaestjét a Pécsi Nemzeti Színházban, mivel a helyszínen gázszagot éreztek a jelenlevők, írja a PécsMa. 

A gázszag miatt kihívták a tűzoltókat, akik a teljes épületet kiürítették. A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerint a csatornából szivároghatott a szag a színház épületébe, de későbbi vizsgálatok ott nem találtak semmi erre utaló jelet.

Az előadáson részt vett Őri László, a Baranya Vármegyei Közgyűlés elnöke, aki egy videót is posztolt arról, hogy a kiküldött közönség együtt énekelt a téren, amíg a tűzoltók dolgoztak.

A szolgáltató közlése szerint sokkal valószínűbb, hogy annyi történhetett, hogy valaki nagyon erős zsíroldót öntött a lefolyóba, illetve valamelyik bűzelzáró hibásodhatott meg.

Szombat este át is mosták a környékbeli szennyvízhálózatot, illetve felajánlották, hogy kamerával is átnézik a szelepeket és a vezetékeket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések