A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Figyelmeztetett a rendőrfőnök a migrációval kapcsolatban: Ha így megy tovább, Németország lesz a nemzetközi bűnözés Eldoradója!


Heiko Teggatz szerint komoly következményei lehetnek annak, hogy Berlin nem foglalkozik a migrációs krízissel. 

Zúgolódás kezdődött a német rendőrség körein belül, miután a berlini vezetés céljai között továbbra sem szerepel, hogy visszaszorítsa az illegális migrációt. Heiko Teggatz, a Német Rendőrszakszervezet (DPolG) elnöke szerint komoly kockázat az országra nézve, hogy a Scholz-kabinet kitart a bevándorlás támogatása mellett. 

A statisztikák szerint az országba áramló migránsok száma rekordközeli magasságokban van: tavaly több mint 200 ezer ember kért menedékjogot, ráadásul a Bild arról számolt be, hogy a tendencia nem szorul vissza, 

idén csak januárban és februárban már 55 ezer menedékkérelmet adtak be, ami 85 százalékos emelkedés a tavalyi, azonos időszakban mért számokhoz képest.

Nancy Faeser belügyminiszter egy nemrég adott interjújában felvázolta a német kormány jövőbeli terveit és leszögezte, nem lesz felső határa az országba érkező migránsok számának, továbbá nem nyújtanak gazdasági támogatást azoknak az országoknak, ahonnan legnagyobb számban elindulnak a bevándorlók. 

A belügyminiszter elsődleges politikai feladata az lenne, hogy a német embereket védje a veszélyektől és bűncselekményektől”

– fogalmazott a rendőrségi szakszervezet vezetője. Heiko Teggatz leszögezte, aki ellenzi a határok védelmét és az illegális migráció elleni védekezést, az végső soron nem foglalkozik a közbiztonságot fenyegető veszélyekkel. 

Ha így megy tovább, Németország lesz a nemzetközi bűnözés Eldoradója”

– mondta a szakszervezeti vezető, aki veszélyes koktélnak titulálta, ha nincs határvédelem, nincs a migrációban felső határ, a helyi önkormányzatoknál pedig nincs pénz. 

Kiszivárgott dokumentumok szerint Németországban az évek során már több ezer embert támadtak meg a migránsok: az adatok szerint jelentős számú szexuális indíttatású bűncselekményt követtek el német nők ellen. Német ellenzéki politikusok szerint a hatékony határellenőrzés sok életet megmenthetett volna.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések