A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

FeGyőr Bandi: Szégyen, hogy itthon még mindig működhet az orosz kémbank


Megszólalt a hazaáruló Momentum korábbi hazaáruló elnöke.


„Az Amerikai Egyesült Államok szankció alá vonta a Magyarországon működő orosz kémbank vezetőit, köztük egy magyar állampolgárt. Helyes döntés.

Nem múló szégyene a magát nemzetinek hazudó Fidesznek, hogy a Nemzetközi Beruházási Bank tulajdonosai között olvassuk Magyarország nevét – Oroszország, Kuba, Mongólia és Vietnám mellett. Nincs az a perspektíva, ahonnan nézve ez a klubtagság a magyar nemzeti érdekeket szolgálná.

Az pedig egyenesen komikus, hogy a fideszes nyilvánosság főszereplői Bayer Zsolttól Gulyás Gergelyen át Orbán Viktorig a szankció bejelentése óta milyen erős izgalmi állapotban vannak. Magyarországi »belügyekbe történő beavatkozást« emlegetnek! Nos, nem. Egy orosz kémbank legfeljebb annyiban belügy, hogy be kéne zárni, de azonnal. Nem a mi ügyünk, nem a mi bankunk, nem a mi érdekünk. Belügy ez, igen, de orosz belügy. Vigyék innen!

Ahogy az sem a mi érdekünk, hogy Orbán Viktor ismét Donald Trumpnak kampányol. A büntetőeljárással szembenéző, bukott amerikai elnök melletti kampánytevékenység viszont már sokkal inkább belügyekbe, méghozzá amerikai belügyekbe avatkozás. A fideszes álcivil szervezeteken keresztül szponzorálni az amerikai republikánusok legfőbb nemzetközi rendezvényét, az is amerikai belügyekbe avatkozás.

A magyar kormánypárti stróman, Mészáros Lőrinc pedig francia belügyekbe avatkozott, amikor több mint 4 milliárd forinttal segítette bankján keresztül Marine Le Pen elnökválasztási kampányát. És pláne belügyekbe avatkozás, hogy a Habony Árpádhoz köthető üzleti körök milliárdokat költöttek a szlovén és észak-macedóniai sajtó felvásárlására, így kívánva manipulálni ezen országokban a választásokat.

Két szomorú szégyen ér egybe ebben az ügyben: szégyen, hogy itthon még mindig működhet az orosz kémbank, és szégyen, hogy Orbán Viktor azzal vádaskodik, amit saját politikai közössége követ el, évek óta. Micsoda kudarc: az orosz-mongol-vietnámi-kubai kémbank lett a mi belügyünk! Szánalmas.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések