A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy Pest megyei tanyán megszülte a gyerekét, majd kirakta a lomok közé


Vádat emeltek egy nő ellen, aki, miután egy tanyán megszülte gyerekét, azt kirakta a lomok közé, ahol egy macska megrágta az újszülöttet. A csecsemő aztán kihűlt és meghalt. 

A vádirat szerint a nő egy tanyán élt családjával, 2021 novemberében vette észre hogy terhes, de ezt eltitkolta. A ház fürdőszobájában 2022. február 15-én éjjel szülte meg gyerekét, majd a csecsemőt és a méhlepényt egy konyharuhába rejtette, és kivitte egy lomok tárolására használt nyitott, ajtó nélküli fészerbe, ahol a földre tette. A kinti hőmérséklet akkor 2,5 fok volt.

A nő visszament a házba, ahol megpróbálta eltüntetni a szülés nyomait, de közben felkelt az anyósa, akinek azt mondta, hogy terhes volt, de elvetélt és a magzatot lehúzta a vécén. Anyósa ekkor mentőt hívott.

Miután a nőt elvitték a mentők, az anyósnak gyanús lett, hogy vérnyomok vannak az udvaron is. Követte a nyomokat, és így talált rá a fészerben az újszülöttre, akire közben ráborult egy lavór, a család macskája pedig a jobb kezéről lerágta az ujjait. A nő ekkor újra hívta a mentőket, akik már nem tudták megmenteni az újszülött életét.

A csecsemő halálát az elhanyagolás, a magára hagyás és kihűlés okozta. A Pest megyei Főügyészség az elkövető nő ellen különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt emelt vádat. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések