A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Boros Imre: az oroszok is ki fognak lépni, és ezzel megszűnik a Nemzetközi Beruházási Bank


Boros Imre szerint – aki a Nemzetközi Beruházási Bank (IIB) magyar igazgatósági tagja – a büntetőintézkedések gyakorlatilag megsemmisítették az intézményt – ezt az RTL Híradónak nyilatkozva mondta el.


Boros Imre, az első Orbán-kormány minisztere és egyben a Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) magyar igazgatósági tagja az RTL Híradónak nyilatkozva beszélt arról, hogy a szankciók gyakorlatilag ellehetetlenítik az IIB működését. Úgy véli, hogy az oroszok is ki fognak lépni a bankból.

Az NBB számlakapcsolatait letiltják, nem tud pénzt utalni, így vége. Gyakorlatilag megsemmisítették a büntetőintézkedések, olyan, mintha terrorbombázás történt volna
- nyilatkozta a híradónak.

Az oroszok kilépése után kerül majd sor az eszközök és a követelések rendezésére - mondta.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, utolsó EU-tagállamként Magyarország is bejelentette, hogy kilép a budapesti székhelyű, legnagyobb részben orosz tulajdonú Nemzetközi Beruházási Bankból. A döntést a tegnapi amerikai bejelentés fényében hozták meg, úgy ítélte meg a kormány, hogy a kivetett amerikai szankciók következtében a bank működése értelmét vesztette.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
ORBÁN és a NÁCI FIDESZESEK ÁRULÁSA UTÁN NEM KÉTSÉGES, HOGY MAGYARORSZÁGON is KI KELL ZUHANNIUK a NYÍLÁSZÁRÓKON PUTYIN ÁRULÓINAK!!!
NEM MELLESLEG KIDERÜLT, HOGY a FELCSÚTI ZSIDÓ-CIGÁNY a DISZNÓFEJŰ NAGYÚR a MAGYARORSZÁGI VÉGREHAJTÓ-MAFFIÁBAN is!!!
https://www.youtube.com/watch?v=I-eb-uGNPd0&embeds_euri=https%3A%2F%2Fkuruc.info%2Fr%2F34%2F257692%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title