A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A legjobb barátjuk végezte ki kegyetlenül a gazdag párt Budapesten (videó)


A tettes és bűntársa lelőtte, feldarabolta, majd elásta a szerelmeseket. 


A milliomos szlovák férfit és annak szeretőjét Budapesten a Marina Part lakóparkban a legjobb barátaik gyilkolták meg brutális kegyetlenséggel. A férfi és egy társa a pár maradványait Pilisszentivánon az erdőben rejtette el egy meszesgödörben - derül ki a Tények.hu cikkéből.

A két férfit azzal vádolják, hogy fejbelőtték a szlovák párt, akikkel barátságban voltak. Mindezt azért, hogy megszerezzék a vagyonukat. Miután megölték a szerelmeseket, testüket egy fűrésszel feldarabolták, majd egy sporttáskába rejtették. Így vitték ki a holttesteket az épületből, hogy eltüntessék azokat.

A lelőtt pár lakását felforgatták, 2 aranytömböt és 10 luxusautót is megszereztek, azokat egymás között elosztották. Egyikőjük barátnője szerint a gyilkosság után a párja nagyon furcsán viselkedett.

A megölt férfi volt élettársa azt mondta, hogy a közös gyerekeik máig nem tudják pontosan, mi történt az édesapjukkal. A gyilkosság estéjén már érezte, hogy baj van, mert nem kereste őket telefonon. A volt élettárs többször elsírta magát. A kegyetlen gyilkosokat pedig csak úgy hívta, hogy állatok.

Eddig egyik férfi sem ismerte be a gyilkosságot, amely még 2016-ban történt,  a bizonyítékok azonban ellenük szólnak. Az ügyben további tárgyalást tartanak majd. Ha a kettősgyilkosokat elítélik, életfogytiglani börtönt is kaphatnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések