Hirdessen itt

A fű legalizálásáért szervez demonstrációt a Kétfarkú Kutya Párt

„Egy ideje a Kutyapárt szokott kiállni a marihuána jogaiért. Idén is megszervezzük a nemzetközi 420 hazai eseményét”– írja a Facebookon a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Mint az eseményben írják, a demonstráció célja a fű legalizálásán túl az is, hogy egy "okos drogpolitika" legyen Magyarországon, azaz „kevesebb stressz, hazugság és képmutató, betarthatatlan törvény, több realitás és szociális ellátórendszer”.

A Kutyapárt arra is felhívja a figyelmet, hogy mióta 2020-ban lejárt az úgynevezett Nemzeti Drogellenes Stratégia, nem írtak ki új pályázatot sem: „az se lenne baj, ha a szakmai szervezeteket nem véreztetnék ki teljesen”, teszi hozzá az MKKP.

„Zavar minket a szmókerek kriminalizálása, az orvosi marihuána ellentmondásos szabályozása és a kender növény démonizálása is” – írják.

A demonstrációt április 20-án délután 4 órakor tartják a Madách téren. Az eseményen beszédet mond többek között Kovács Gergő és Döme Zsuzsanna Suzi (mindketten társelnökök), Sárosi Péter a Drogriportertől és Suba Attila a Greenrevolution Alapítványtól.



A mai Kormányinfón Gulyás Gergely kijelentette, hogy amíg a Fidesz van hatalmon, addig biztos nem legalizálják a marihuanát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések