A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A budapesti futtató prostitúcióra kényszerített, megalázott és lerabolt egy 18 éves lányt


A 26 éves férfi 2019-ben két hónapig budapesti lakásokban, illetve rövid ideig Svájcban kényszerített prostitúcióra egy nehéz helyzetben élő fiatal lányt. Mindez egészen addig tartott, amíg a lány meg tudott szökni. Akkor aztán elment a rendőrségre, és azonnal feljelentést tett.

A 18 éves lány nehéz családi és anyagi helyzetben élt, munkája sem volt, amikor 2019 júliusában megismerkedett egy férfival Budapesten, akivel hamarosan össze is költöztek, miután a lány vonzódni kezdett hozzá.

Néhány nap múlva

a férfi rávette a lányt, hogy prostituáltként dolgozzon, ezáltal pénzt keressen. Ehhez erotikus fotókat készített róla, majd feltette őket szexuális szolgáltatást kínáló internetes oldalakra, 


és a lány profilját is rendszeresen kezelte.

A lány különböző belvárosi lakásokban nyújtott a szexuális szolgáltatásokat az ügyfeleknek, akiktől a férfi által megszabott összegeket kért el.

Két hónap alatt 4 milliót sikerült így megszereznie, ám a férfi az utolsó fillérig elvette tőle. A lány a férfi elvárásai alapján napi 5-15 ügyfelet is fogadott, miközben a férfi folyamatosan drogoztatta

marihuánával és amfetaminnal, és felügyelte a tevékenységét.

Ha elment otthonról, rázárta a bejárati ajtót a lányra, és a mobiltelefonját is elvette, amennyiben pedig közölte, hogy nem szeretné folytatni a prostitúciót, arcon ütötte, és megalázta.

A fiatal lánynak végül két hónap után, 2019 szeptemberében sikerült megszöknie, és azonnal feljelentést tett a férfi ellen.


A főügyészség a büntetett előéletű férfival szemben emberkereskedelem bűntette, illetve kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat, amiért 10 évre is börtönbe kerülhet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések