A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A villamoson, konyhakéssel szúrt nyakon egy férfit a migráns


Elsőfokon tizenkét év fegyházra ítélt egy illegális bevándorlót gyilkosságért Horvátországban a Velika Gorica-i megyei bíróság – írta a Vecernji List című horvát napilap csütörtökön.


A 27 éves pakisztáni Muhammad S. 2017-ben illegálisan, vonattal érkezett Horvátországba Szerbiából. Menedékkérelmét a hatóságok jóváhagyták, így legálisan tartózkodott Horvátországban.

2021 szeptemberében egy villamoson vitába keveredett egy 52 éves horvát férfival, a vita tettlegességig fajult. Dulakodás közben konyhakéssel nyakon szúrta a férfit, aki a helyszínen életét vesztette. Ezután a zágrábi repülőtérre ment, és Rómába utazott.

A horvát rendőrség európai elfogatóparancsot adott ki ellene, amelynek alapján az olasz hatóságok Firenze környékén letartóztatták, és kiadták Horvátországnak. Tartózkodási helyét a telefonja alapján mérték be, amelyet két hónappal a gyilkosság után kapcsolt be újra

Muhammad S. a bíróságon azzal védekezett, hogy a kést önvédelemből használta – írta a lap.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések