A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vonattal ütközött egy autó Mezőhegyesnél


A vasúti átjárónál történt a baleset pénteken. 

Személyautó ütközött vonattal Mezőhegyesnél, a Pitvaros és Mezőhegyes közötti út vasúti átjárójánál. Az ütközés következtében az autó árokba borult. A gépkocsiban egy ember utazott, aki elhagyta a járművet. A műszaki mentést végző mezőkovácsházai hivatásos tűzoltók áramtalanítottak a helyszínen.

Úgy tudjuk, hogy a vasúti átkelőnél az autós nem vette figyelembe az átkelő jelzését, és így gyakorlatilag a személyjármű ütközött neki a vonatnak. 

A tűzoltók áramtalanították a személyautót, személyi sérülés nem történt.

Az autó vezetője a beol.hu-nak elmondta, a romániai területen található Nagylakról a nagybánhegyesi fürdőbe autózott volna, ahogy egyébként már korábban is nagyon sokszor.

– Pitvaros felől haladtam Mezőhegyes irányában, nem mentem túl gyorsan, talán egy pillanatra nem is figyeltem eléggé. Későn láttam meg a figyelmeztető táblát, és azt hittem, hogy a vonat elhalad, lassítottam, fékeztem, amikor a vagon hátsó részének neki koccantam, majd kicsúsztam – árulta el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések