A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tömegverekedés a nyíregyházi éjszakában éjszakában (videó)


Hárman súlyosan megsérültek, ketten őrizetben vannak.


Nagy port kavartak a péntek éjszaka az egyik nyíregyházi szórakozóhelyen történt brutális cselekmények. Hogy pontosan mi játszódott le, az csak az adatgyűjtés és a tanúkihallgatás után derül ki.

Értesüléseink szerint az volt az előzmény, hogy közel két hete klubkártya hiányában nem engedtek be egy fiatalt a biztonsági őrök. Péntek éjszaka hárman szerettek volna bejutni, de ezúttal is elutasítással szembesültek. Az egyikőjük boxerrel megütötte az őrt, ebből alakult ki a tömegverekedés.

A közösségi médiában terjedő, portálunkon is látható videóról kivehető a brutalitás.  „A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőrfőkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság és testi sértés elkövetésének bűntette miatt folytat büntetőeljárást. A nyomozók eddig négy gyanúsítottat hallgattak ki, kettőt őrizetbe vettek a biztonsági szolgálat munkatársai közül. Előterjesztést tettek a letartóztatásukra. Folyamatban van a további tanúk kihallgatása. Hárman nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedtek” – közölte a rendőrség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések