A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tiger Woods exe felkapta a vizet: a bíróságon teregetné ki a családi szennyest


A nő a bíróságon teregetné ki a szennyest 


Erica Herman a bíróságon kérelmezi, hogy tegyék semmissé a titoktartási szerződést közte és Woods között, hogy kitálalhassa, mi is történt közte és a profi golfozó között kapcsolatuk alatt – írta meg a hirado.hu.

Úgy tűnt, hogy Tiger Woods és a The Woods Jupiter nevű éttermének egykori alkalmazottja, Erica Herman kapcsolata kiállja az idő próbáját, azonban múlt ősszel meglehetősen csúnya véget ért a pár kapcsolata.

Erica, aki Woods mellett állt golfos karrierjének válságai során, sőt komoly autóbalesetéből való felépülése alatt is támasza volt, múlt októberben indított pert Woods vagyonkezelője ellen, azt állítva, hogy exe egy aljas trükkel gyakorlatilag kilakoltatta őt abból a floridai villából, ahol az elmúlt években laktak. A nő 30 millió dolláros, azaz mintegy 11 milliárd forintos kártérítést követel.

Fox News on Twitter: "Tiger Woods' ex Erica Herman claims in lawsuit she was tricked to leave home and subsequently locked out https://t.co/7mYNIlDc70 / Twitter"

Tiger Woods' ex Erica Herman claims in lawsuit she was tricked to leave home and subsequently locked out https://t.co/7mYNIlDc70



Mint a Fox News megtudta, Herman egy ettől független, hétfőn benyújtott bírósági beadványban kérelmezi, hogy érvénytelenítsék a Woodsszal kötött titoktartásai szerződését, aminek aláírására kényszerítették, hivatkozva a tavaly decemberben Joe Biden elnök által is elfogadott Speak Out Act törvényre, amely korlátozza a titoktartási megállapodások végrehajthatóságát szexuális zaklatás vagy zaklatás esetén.

Woods kizárta exét a floridai otthonukból

A 39 éves Herman a 30 millió dollárt kötelezettségszegés címén követeli, ami komoly érzelmi károkat okozott számára. Mint a volt barátnő állítja, még további öt évig lakhatott volna a Jupiter-szigeten lévő ingatlanban, amiből egy trükkel csalták ki, majd egyszerűen lecserélték a zárat. Woods alkalmazottai azt hazudták Hermannak, hogy egy rövid nyaralásra pakolja össze a bőröndjét, majd a reptérre kiérve tudatták a nővel, hogy kizárták a lakásból, és a többi holmiját is eltávolították az ingatlanból, amelynek jogilag a Jupiter Island Irrevocable Trust vagyonkezelő a valódi tulajdonosa. Herman szerint ekkor vettek el tőle 40 ezer dollárt (14,4 millió forintot), majd rágalmazó állításokat tettek arról, hogyan jutott a pénzhez.

Erica Herman keresetében az áll, hogy Woods kérésére „értékes szolgáltatásokat” nyújtott egy „szóbeli bérleti szerződés” részeként, amely a nő állítása szerint jogot adott neki arra, hogy bizonyos ideig a házban lakjon. A dokumentumok alapján a Herman által ellátott feladatok széles körűek és rendkívüli jellegűek voltak, amelyeket egyelőre nem részleteztek, hivatkozva a még fennálló titoktartási szerződésre.

Kiderülhetnek Tiger Woods kompromittáló titkai

Herman ügyvédje szerint védence jelenleg nem tudja, hogy saját életével kapcsolatosan kivel és milyen információkat oszthat meg, de a már említett törvény miatt a titoktartási szerződés az esetében érvénytelen. A volt barátnő keresete arra utalhat, hogy Woodsszal való kapcsolata alatt bántalmazhatták, a zaklatás vagy bántalmazás vádja azonban egyelőre nem szerepel benne.

A pár szakítását hivatalosan nem jelentették be, viszont azóta nem látták őket együtt a nyilvánosság előtt, hogy tavaly augusztusban részt vettek az amerikai nyílt teniszbajnokságon (US Open) New Yorkban.

Woods úgy tűnik nem tanult Elin Nordegrentől való botrányos válásából, amely után évekig csak a szexfüggőségéről írtak a pletykalapok. A golfozó házasságuk során megszámlálhatatlan nővel lépett félre, ezért terápián is részt vett, és a nyilvánosság előtt is megkövette volt párját, ami azonban mit sem javított imázsán. A válás 2010-ben zárult le, és Elin 10 millió dollárral (3,6 milliárd forinttal) távozott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések