A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Teljes erőből arcon csapott a mankójával egy magyar mentőst az ittas férfi


A mentőst is menteni kellett Komáromban


Teljes erőből arcon csapott a mankójával egy magyar mentőst az ittas férfi, majd fenyegetőzni kezdett, így a mentőegység tagjai értesítették a rendőrséget – írja a liner.hu.

Az Országos Mentőszolgálat hivatalos közösségi médiás oldalán megjelent beszámolóból kiderül, hogy a múlt hét folyamán Komáromba hívták a mentőket, ugyanis egy földön fekvő, 60 év körüli fejsérült férfinek volt szüksége segítségre.

A szakemberek perceken belül a helyszínre értek, majd megkezdték a sérült ellátását, ám amikor a hordágyra akarták helyezni az addig együttműködő férfit, az váratlanul teljes erőből arcon csapta a járóbotjával a gépkocsivezető kollégát.


Ezt követően fenyegetőzni kezdett, így a mentőegység tagjai értesítették a rendőrséget, mondván, segítségre van szükségük, s a kíséretükben sikerült csak stabil állapotban a kórházba szállítani a férfit – derül ki az OMSZ Facebookon közzétett bejegyzéséből.

Természetesen a bántalmazott kolléga is megkapta a szükséges ellátást, amelynek során minden sérülését ellátták, az Országos Mentőszolgálat pedig mielőbbi felépülést kívánt neki, valamint köszönetet mondtak a mentésben résztvevőknek.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések