Hirdessen itt

Tatán rendezik az Országos Bélyegkiállítást


A mintegy hatszáz négyzetméternyi felületen nemzetközi szabványoknak megfelelő, tematikus gyűjteményeket mutatnak be


Országos bélyegkiállítást rendeznek Tatán június 30. és július 2. között a városi sportcsarnokban – mondta el a Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetségének (MABÉOSZ) alelnöke az MTI-nek.

Bencefiné Vaszkó Éva tájékoztatása szerint az eseményhez kapcsolódva a Magyar Posta két, tatai nevezetességeket ábrázoló címletes bélyeget bocsát ki, borítékkal és bélyegblokkal együtt. Ezeket a gyűjtők elsőnapi bélyegzéssel is elláthatják a helyszínen felállított alkalmi postahivatalban.

A kiállításon adják át 2022-es év legszebb magyar bélyegének tervezői és kivitelezői díját, szombaton ifjúsági napot tartanak. Az utolsó napon adják át a Magyar Bélyeggyűjtők Országos Szövetségének vándordíjait.

A kiállításon mintegy hatszáz négyzetméternyi felületen mutatnak be a nemzetközi szabványoknak megfelelő, tematikus gyűjteményeket.

A magyar bélyeggyűjtő társadalom évente megrendezett seregszemléjére a Víz, Zene, Virág Fesztivállal egy időben kerül sor.

A hivatalosan 21. Temafila Tata Tematikus Bélyegkiállítás nevet viselő program megrendezését a tatai önkormányzat és a Magyar Posta támogatja.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések