A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szijjártó Péter: Üdvözöljük a windsori megállapodást!


A Nagy-Britanniából származó beruházások fontos szerepet játszanak a magyar gazdasági növekedés fenntartásában


A Nagy-Britanniából származó beruházások fontos szerepet játszanak a magyar gazdasági növekedés fenntartásában, brit vállalatok ötvenezernél is több magyar embernek adnak munkát, kereskedelmi forgalmunk tavaly rekordot döntött – írta hivatalos közösségi oldalán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó Péter: Üdvözöljük a windsori megállapodást!
Szijjártó: A Brexit az EU történetének egyik legszomorúbb sztorija
Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

„Mindezekért üdvözöljük a windsori megállapodást, ami fontos lépés a kereskedelmi és együttműködési megállapodás teljes körű végrehajtása felé” – fogalmazott a tárcavezető.

Szijjártó Péter bejegyzésében olvasható, hogy a Brexit az EU történetének egyik legszomorúbb sztorija. A britek kilépésével az EU jelentősen gyengült, sokat veszített az erejéből.

„Mi mindig a lehető legszorosabb EU–brit együttműködés mellett érveltünk, amelynek a jelenlegi biztonsági és gazdasági körülmények közepette nagy jelentősége van” – írta a külgazdasági és külügyminiszter Facebook-posztjában.


A Brexit az EU történetének egyik legszomorúbb sztorija. A britek kilépésével az EU jelentősen gyengült, sokat veszített...

Posted by Szijjártó Péter on Tuesday, March 21, 2023

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések