A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szexuális visszaélés gyanúja miatt nyomoznak egy hajdúsági általános iskolában


A Berettyóújfalui Tankerületi Központhoz tavaly tavasszal érkezett szülői bejelentés arról, hogy a fenntartásuk alá tartozó általános iskola pedagógusa abúzust követhetett el egy kiskorú diák ellen – írja a Magyar Nemzet.


A cikk szerint a bejelentést követően a tankerület mentesítette a pedagógust a munkavégzés alól, majd rendőrségi feljelentést is tettek, az ügyet a tankerület vezetője szerint rendőrség már átadta az ügyészségnek.

A nyomozást felügyelő Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség a lappal közölte, hogy a Püspökladányi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályán nyomozás van folyamatban, amelynek során egy személyt szexuális visszaélés bűntettének megalapozott gyanújával hallgattak ki gyanúsítottként. A Magyar Nemzet értesülése szerint egy nyolcadikos diák szülei tettek bejelentést, hogy gyermeküket az iskola egyik alkalmazottja elcsábította és testi kapcsolatba is lépett vele.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések