A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szexet és pénzt kért a zalai ál-Jézus prédikációiért, százakat vert át


"Semmilyen vádpontban nem érzem magam bűnösnek" - ezt mondta a bíróságon az a zalai férfi, aki Jézus Krisztusnak adta ki magát. A férfi 400 embert csapott be, voltak, akiket milliókkal károsított meg. Az ügyész most hat év börtönt kért a férfira. 

A teskándi férfi évtizedeken keresztül spirituális, energiával gyógyító mesternek adta ki magát. Azzal hitegette az embereket, hogy ő maga Jézus Krisztus.

Állítólagos gyógyításaiért cserébe pénzt és szexet is kért híveitől. Voltak, akik milliós adományokkal segítették. A férfi korábban sajátosan reklámozta magát: az egész településen szórólapokat szórt szét, amin ez állt, idézem: "Ő a valódi Jézus Krisztus ne bántsátok". Ezt a település polgármestere korábban a Tényeknek egyszerű szemetelésnek nevezte.

Álszent üzelmei során a közel 400 fős szektájának 23 tagját a vádak szerint többféleképpen is alaposan kihasználta.

Zala vármegyében Teskándon egy házban bujkált a férfi, a rendőrök fogtak el. Az előkészítő ülésen tagadta az ellene felhozott vádakat.

Az ügyészség hat év börtönbüntetést indítványozott a csaló férfival szemben. Áprilisban tárgyalással folytatódik a per.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések