A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy amerikai hírszerzőtiszt szerint: Ukrajnának hamarosan elfogynak a lőszerei, ami a végső vereséghez vezet


Februárban Ritter az ukrán erők megadását idén októberre jósolta 

Ukrajnának az elkövetkező hónapokban elfogynak a lőszerei, ami végső vereségéhez vezet – mondta Scott Ritter, az amerikai tengerészgyalogság nyugalmazott hírszerző tisztje a Judging Freedom YouTube csatornán.

„A nyugat semmit sem tehet a lőszerhiány ellen, bármennyire is próbálkoznak. Ukrajnának a nyáron elfogynak a lőszerei, és amikor ez megtörténik, vége lesz” – mondta.

Februárban Ritter az ukrán erők megadását idén októberre jósolta. Véleménye szerint a kijevi rezsim nyár közepére már nem kap nyugati felszerelést, és őszre vereséget szenved.

Douglas McGregor ezredes a Pentagon volt tanácsadója szerint Joe Biden amerikai elnöknek be kell ismernie az Ukrajnában elkövetett hibát, és békemegállapodást kell kötnie Moszkvával, különben az orosz hadsereg át fog haladni Dnyiprón és elfoglalja Kijevet.


Összeültek a háborús uszítók: Biden Ursula von der Leyent fogadta

Ukrajna támogatásáról, az energiafüggőségről, a gazdasági együttműködésről és a vitás gazdaságpolitikai kérdésekről kezdett tárgyalást az amerikai elnök és az Európai Bizottság elnöke pénteken Washingtonban. Joe Biden a Fehér Házban fogadta Ursula von der Leyent, aki szűk másfél év elteltével látogatott újra az Egyesült Államokba.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések