Hirdessen itt

Sári Évi kitálalt a Kucserával való „kapcsolatáról”


A debreceni származású énekesnőnek elege lett, tiszta vizet öntött a pohárba.


Az elmúlt hetekben csúnyán belekeverték a debreceni születésű Sári Évit egy család magánéletébe. Az énekesnőnek eljött a pillanat, amikor már muszáj kommentálnia az eseményeket, mert sajnos egy olyan irányba indult el ez az egész, ami már kifejezetten sértő és bántó számára.

– Sokan pocskondiáznak és minősíthetetlen stílusban becsmérelnek engem, egy olyan dolog miatt, ami nem igaz! Eleinte jót nevettem az egészen, de most már nem vicces – osztotta meg Instagram-oldalán Sári Évi.

Megkérte a bulvár „jeles” képviselőit, hogy fejezzék be végre a szarkeverést, a megtévesztő címeket és a feltételezéseken alapuló cikkek megjelentetését, amit például egy „jósnő” szavai által fogalmaztak meg.

– Sajnos sok ember nem tudja értelmezni azt, ami le van írva, csak az adott cikk címét jegyzi meg. (Ez egyébként számomra érthetetlen, de ez egy másik téma…) Mivel készpénznek veszik, amit olvasnak, így beskatulyáznak, és egy olyan embernek gondolnak, amilyen nem vagyok. Mindig is tisztességesen éltem az életemet és tisztességes kapcsolataim voltak, fontosnak is tartom ezt, így aztán különösen érzékenyen érint ez a helyzet, amit a bulvár kattintásvadász cikkei generáltak, ti pedig kedves olvasók bedőltetek nekik – fogalmazott.

Leszögezte, semmi köze nincs Kucsera Gáborhoz már több, mint 10 éve. Szabina előtt volt a párja, és szakításuk óta nem tartják a kapcsolatot semmilyen formában. Az elmúlt években egyszer találkoztak egy edzőteremben véletlenül és 5 percet beszélgettek arról, kivel mi történt. Tehát nem tette tönkre senki életét, nem akadályozta senki boldogságát, nem rombolta szét senkinek a családját.

Hozzátette, minden kommentelő és véleményt nyilvánító nyugodjon meg végre, nincs köze az ő életükhöz. Őszintén sajnálja, hogy így alakult a kapcsolatuk, hiszen 3 kisgyermekük is van, így nyilván nincsenek könnyű helyzetben. Az énekesnő a legjobbakat kívánja az egész családnak.

– Nem szeretnék ezek után a továbbiakban semmilyen formában szóba kerülni a témával kapcsolatban, ezért írtam le ezt és ezért osztottam meg. Azoknak, akik értették és megértették, hogy a megjelent cikkeknek nincs valóságalapja és esetleg kiálltak mellettem, nekik köszönöm – emelte ki végezetül.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések