A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Salma Hayek szexin dekoltált estélyiben csillogott az Oscar-gálán


Egy ideig úgy tűnt tegnap, hogy veszélyben lehet az idei Oscar-gála, ugyanis heves vihar csapott le Kaliforniára, súlyos áradások pusztítottak szerte Los Angelesben. 

Szerencsére az időjárás végül kedvezően alakult, így magyar idő szerint ma hajnalban 95. alkalommal megtartották a díjátadót. Sokaknak nem is maga a ceremónia, hanem az azt megelőző vörös szőnyeges bevonulás a kedvence, hiszen imádják megnézegetni a női sztárok szebbnél szebb ruhakölteményeit.

A divatrajongóknak az idei évben sem kellett csalódniuk, a hírességek gyönyörű darabokban jelentek meg. Sokan követték a hagyományokat, és a visszafogott elegancia stílusának jegyében választották ki, mit viseljenek az estén. Mások a megszokottnál szexibbre vették a figurát, Lady Gaga, Halle Berry és Salma Hayek is a nőies oldalát hangsúlyozta.

Utóbbi csak úgy ragyogott a Gucci divatház testhezálló estélyijében. Ez a fazon tökéletesen mutatott homokóra alakján, a ruha szexin kivágott dekoltázsa pedig rátett még egy lapáttal a dögös összhatásra.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések