A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Perintfalvi: Ez nem szabad ország, hanem szégyen ország


Tavaly április 3-án nekünk hangosan fel kellett kiáltanunk, hogy ez a nap a magyar demokrácia gyásznapjává lett!


„A mai nap a forradalom és a szabadság ünnepe, de mondjátok, hova lett a szabadságunk 2023. március 15-re? Tavaly április 3-án nekünk, ellenzéki érzületű magyaroknak hangosan fel kellett kiáltanunk, hogy ez a nap a magyar demokrácia gyásznapjává lett! Az erő sötét oldala megsemmisítő győzelmet aratott. A lelkünkben éreztük, hogy a reményveszettség nyugtalanító árnya mindent beborít. Hiszen attól a vasárnaptól fogva ebben az országban szabadnak lenni: szégyen. Szégyen! Mert az emberek többségének nem kellett a szabadság! Talán azért, mert soha nem érezték még sem a lelkünkben, sem a testükben, hogy milyen a szabadság íze!

Mindig a félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést. Most már tudjuk, hogy milyen kegyetlenül durva évek jönnek és mielőtt hazánkból Oroszország lesz vagy Kína, muszáj megtanulnunk ellenállni a gonosznak! Akkor is, ha az egyre erősebbé váló totalitárius hatalom meg akar törni minden ellenállást. Ezért az ellenállás egyre komolyabb áldozatokat fog követelni tőlünk. Mindent megpróbálnak majd elvenni tőlünk: a jó hírünket, az egzisztenciákat, s talán az életünket is! Mégis tudjuk, hogy szabadságvágyó lelkünk nem fog nyugalmat találni addig, amíg ebben a hazában nem lesz végre újra szabadság. De ezért meg kell küzdenünk, ezt nem fogják csak úgy odaadni nekünk! A hatalom mámorától megrészegedett politikai vezetőink nem fognak visszarettenni semmilyen eszköztől sem, hogy megtartsák férges és egyre embertelenné váló hatalmukat. A hatalmat, ami nem a népet szolgálja, hanem kizárólag az ő és családjaik luxusban tobzódó jólétét, miközben mi egyre inkább nélkülözni fogunk. S nem csak az anyagiak tekintetében!”- írta Perintfalvi Rita a Facebookon.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
AZ ún. MTA (JELENLEG: MAGYARTALAN TALMUDISTA ALAKULAT!!!) MAGYARORSZÁG ÖTEZER FŐT FOGLALKOZTATÓ a CIONISTA-LIBERALIZMUS GYILKOS ESZMÉIT TERJESZTŐ, GALÍCIAI, APARTHEID ISRAHELL ELKÖTELEZETT, SZABADKŐMŰVES ORSZÁGRONTÓINAK KÖZPONTJA!!!...-

A SZÉCHENYI CSALÁD és ALAPÍTVÁNY ÜDVTÖRTÉNETI FELELŐSSÉGE és KÖTELESSÉGE, HOGY a SZÉCHENYI EMLÉKÉVBEN NYILVÁNOSSÁGRA HOZZA és KÖZHÍRRÉ TEGYE, HOGY SZÉCHENYI ISTVÁN ÉDESFIA: PETŐFI SÁNDOR!!!

TEHÁT az IMMÁR VALÓBAN MAGYAR MTA ÚJRAALAPÍTÁSA ELSŐDLEGES MAGYAR NEMZETI ÉRDEK!!!

ÚGYHOGY NAGYON IS ITT VAN AZ IDŐ 2023-ban KIFERTŐTLENÍTENI a MÉG ún. MTA 5000 FŐS SZEMITA=SEMMITtevő=SZEMÉT, ILLUMINÁTUSOK KELTETŐ TELEPÉNEK MAGYARORSZÁGI ÜGYNÖK ÉS INTÉZMÉNYRENDSZERÉT; - MERT SOHASEM VOLTAK VESZÉLYESEBBEK EZEK a NAP=NÉPünkbe ÁGYAZOTT HAZAÁRULÓK SZŰZANYA FÖLDÜNKRE és ÉDES HAZÁNKRA, MINT MOST!!!...- a DIREKT NÉPRITKÍTÓ VAKCINÁK és az MTA TÖBBES ÁLLAMPOLGÁRSÁGÚ NEMZETVESZEJTŐ ÜGYNÖKEINEK IDEJÉN!!!

Josefus Flavius zsidó krónikás (ie. 37-100) a következőket írta :

“Magóg és Gomer népei már a vízözön után itt voltak olyan területen, ahol előtte még senki nem járt. Területük Spanyol-ország déli tájaitól a Don folyóig terjedt. Magóg a róla elnevezett magarokat alapította, a görögök őket szkítáknak nevezik."

Azaz szűzfoglalással, jelen ismereteink fényében MU szigetparadicsomunk elsüllyedését követően a Vízözön után érkeztünk a Kárpát medencébe; - és nem más népektől foglaltuk el!!!

Ezen tények ismeretében pedig gyermekeinkbe kell plántálni az ún. hivatalos héber-terhelt hazug történelemoktatás helyett, hogy a MAGYAROK ÜDVTÖRTÉNETE semmiképpen sem az idegenszívű megszállók által orrvérzésig propagált zsidó-keresztény országrontás és nemzetkoncolás 1000 évéből áll‼️‼️‼️????

ÉLETBEVÁGÓ!!!
SZÉCHENYI ISTVÁN ÉDES FIA: PETŐFI SÁNDOR!!!

AZ ún. MTA MA IS A MAGYARELLENES „SORSTALANOK”, IDEGENSZÍVŰ SAKÁLOK BÚVÓHELYE!!!

HOLOTT AZ EREDETI ALAPÍTÓ OKIRATBAN BENNE FOGLALTATIK, HOGY CSAKIS MAGYAR-ÉRZELMŰ, KIKEZDHETETLEN ERKÖLCSI TARTÁSSAL BÍRÓ HAZAFIAK ÉS HONLEÁNYOK "RUHÁZHATÓAK" FEL AKADÉMIAI TAGSÁGGAL!!!
...ÉS ERRŐL A MINDENKORI ÖRÖKÖSÖK KÖTELESSÉGE LENNE GONDOSKODNI, HOGY BELSŐ ELLENSÉGEK ÉS HIVATÁSOS JÚDÁSOK MÉG VÉLETLENÜL SE ÉPÜLHESSENEK BE A MAGYAR SZELLEMI ELIT SORAIBA; - HISZEN AZ ÖNMAGÁBAN FELÉRHET A NEMZETHALÁLLAL!!!
ILYETÉN NAPJAINKBAN SENKI SEM RETTEG JOBBAN A SZÉCHENYI-PETŐFI VÉRVONALBÓL FAKADÓ JOGOSULTSÁGOKTÓL, MINT AZ A TÖBB EZER LÉHŰTŐ VADIDEGEN "TUDÓS KÉM"...- AKIK ELLEPTÉK A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁT - MEGGÁTOLVA EZZEL A SOK TÍZEZER ÉVES ÉGI=IGEi EREDETÜNK FELFEDÉSÉT...- AMI KÖZÉRTHETŐEN A KÖR ISTEN-NIMRÓD-JÉZUS-ATTILA VÉRVONALÁBAN FORRONG MIND A MAI NAPIG!!!
http://www.szentkiralyszovetseg.hu/products/drabik-szechenyi-volt-petofi-apja-es-a-zsido-mta-bunei/