A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Őrizetbe vettek egy litván férfit, aki harminchét határsértőt szállított egy kisteherautóban


A battonyai határrendészeti kirendeltségen idegenrendészeti eljárás indult 


Őrizetbe vettek egy embercsempészéssel gyanúsítható litván állampolgárt pénteken Békés vármegyében, a férfi harminchét illegális bevándorlót szállított egy kisteherautóban – írta a rendőrség a police.hu oldalon.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei nem sokkal hajnali 1 óra után Tótkomlóson ellenőrizni akartak egy kisteherautót, de a jármű vezetője a jelzésükre nem állt meg, elhajtott.

A teherautóval letért egy szántóföldre, majd a járművet hátrahagyva elmenekült. A rendőrök másfél óra múlva megtalálták a 26 éves litván állampolgárságú férfit, akit embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek.

A kisteherautó rakterében lévő 37 férfi közül egy pakisztáninak, a többiek bangladesi állampolgárnak vallották magukat, de személyazonosságukat, és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudták hitelt érdemlően igazolni. Velük szemben a battonyai határrendészeti kirendeltségen idegenrendészeti eljárás indult.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések