A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nyomoz Korányi Dávid rejtélyes külföldi utazásai miatt a rendőrség


Nyomozást indított Karácsony Gergely volt tanácsadója utazásaival kapcsolatban a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI). 

A napvilágot látott információk szerint ugyanis Korányi Dávid több nemzetközi útját is a fővárosi adófizetők állhatták, ráadásul a dollárbaloldal „intézőjének" minden második hivatalos külföldi látogatása az Egyesült Államok fővárosába vezetett. 

Hűtlen kezelés bűntettének gyanújával indított büntetőeljárást Korányi Dávid külföldi útjaival összefüggésben a rendőrség – derült ki a Magyar Nemzet birtokába került hatósági határozatból. A dokumentumban arra is kitértek, hogy Terdik Tamás budapesti rendőrfőkapitány kérésére a nyomozásból az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kizárta a Budapesti Rendőr-főkapitányságot (BRFK).

Az indokolás szerint az elfogultság látszatát is el kell kerülni, tekintettel arra, hogy Terdik Tamás rendőr vezérőrnagy a beosztásából adódóan napi munkakapcsolatban van a „feljelentéssel érintett személlyel", Karácsony Gergellyel, Budapest főpolgármesterével. A lap megkereste a rendőrséget is, tőlük azt a választ kapták, hogy az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda folytatja az eljárást.

Forrás: Magyar Nemzet

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések