A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

NHL: gólgazdag meccset nyert Montrealban a címvédő


A Canadiens sorozatban hetedik vereségét szenvedte el.


A címvédő Colorado Avalanche 8–4-re győzött Montrealban az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) hétfői játéknapján.

A Canadiens sorozatban hetedik vereségét szenvedte el. A vendégek finn csatára, Artturi Lehkonen – aki tavaly márciusig éppen a Montreal alkalmazásában állt - két gólt szerzett és adott egy gólpasszt is, ám a meccs derekán ujjtörést szenvedett, és nem tudta folytatni a játékot. Rajta kívül Valerij Nyicsuskin és Cale Makar is három–három pontot gyűjtött. Alekszandr Georgijevnek mindössze 15 védésre volt szüksége, hogy győzelemhez segítse a denveri alakulatot.

Torontóban ellentétes „félidőket” láthatott a közönség. A találkozó első felében a hazai, a folytatásban pedig a vendég Buffalo volt fölényben, és végül utóbbi nyert 4–3-ra. Alex Tuch kétszer volt eredményes a záró harmadban, és ezzel megszakadt a Sabres négy vereségből álló sorozata.

A nyugati főcsoportban második Dallas Starsban hat játékos is egynél több pontot gyűjtött a Seattle Kraken otthonában aratott 5–2-es siker alkalmával,

Eredmények:

Montreal Canadiens–Colorado Avalanche 4–8
Toronto Maple Leafs–Buffalo Sabres 3–4
Seattle Kraken–Dallas Stars 2–5

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések