A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem várta meg a nyitást: cukrászdában és műteremben „tett látogatást” a pénzzel távozó hajdúhadházi fiatal


A betöréseket március 26-án, vasárnap reggel jelentették a rendőrségnek.


Egy debreceni cukrászdából félmillió forint készpénz tűnt el, egy műterem helyiségét pedig valaki feltörte, de onnan nem hiányzott semmi - írja a police.hu.  

A debreceni bűnügyesek részletes helyszíni szemléket tartottak, majd adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek. Hamar körvonalazódott, hogy a két bűncselekményt ugyanaz követhette el.


A nyomozók munkája pár órán belül meghozta az eredményt, egy hajdúhadházi lakos került a látkörükbe. A 25 éves férfit már másnap elfogták, és a lopott pénz jelentős részét is sikerült lefoglalniuk. Kihallgatásán beismerő vallomást tett. Mint kiderült, csak készpénzre utazott, ezért nem vitt el semmit a műteremből.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett, valamint lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben. Őrizetbe vételét követően a rendőrök előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések