A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem fizetett a Wizz Air, végrehajtókat küldött a légitársaságra


Hónapokon át várta, hogy a légitársaság kártérítést fizessen neki, azonban erre nem került sor. 


Végrehajtókat küldött egy utas az Egyesült Királyságban lévő Luton repülőterére, hogy visszatérítést kapjon a Wizz Airtől, miután családja járatait az utolsó pillanatban törölték – közölte a BBC.

Russel Quirk Londonból induló járatát lemondták. A brit férfinak nem volt más lehetősége, minthogy alternatív útvonalon jusson el Portugáliába. Így hát négyezerötszáz fontjába került a nyaralás első napja.

Hónapokon át várta, hogy a légitársaság kártérítést fizessen neki, azonban erre nem került sor.

Ügyét aztán a megyei bíróság elé vitte, de azt mondta, hogy a Wizz Air „figyelmen kívül hagyta” a céggel szemben hozott ítéletet, így végrehajtókat küldtek a légitársaság Luton repülőtéri pultjához.

A britek nem először kerültek összetűzésbe a fapados légitársaságokkal. Egy korábbi felmérésből kiderült, hogy a Wizz Air-t a britek az egyik legrosszabb légitársaságnak tartják. A Which? utaselégedettségi felmérésen a legrosszabb, rövid távú utakat kínáló légitársaságok közül legrosszabbul a Wizz Air teljesített, mely mindössze 48 százalékot ért el, utána következik a nagy konkurens Ryanair, ami csak négy százalékkal kapott jobb eredményt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések