A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

LMBTQ-őrület: Legyen mindenkinek petefészke!


A londoni Vagina Múzeum az értékek előmozdítására helyezte a hangsúlyt


A londoni Vagina Múzeum közösségi oldalán a petefészekrák elleni küzdelem hónapját azzal nyitotta, hogy közölte a követőivel, nem csak a nők lehetnek petefészekrákosak – írta a V4NA.

A Londonban székelő Vagina Múzeum közölte, hogy rendszeresen frissíti majd a témát olyan információkkal, mint a rák okai és tünetei, valamint mítoszromboló tevékenységet is szeretnének folytatni.

Arra, hogy ezek a mítoszok miből állhatnak, a következő bejegyzésben adtak némi támpontot, ahol azt állították, hogy:

„Ebben a témában végig nemileg semleges nyelvezetet fogunk használni. Bár a legtöbb petefészekrákos ember nő, a betegség bárkit érinthet, akinek petefészke van, beleértve a transz férfiakat, a nem bináris embereket és az interszexuális embereket, akik mind rendelkeznek petefészekkel.”

Vagina Museum on Twitter: "It's #OvarianCancerAwarenessMonth. We're going to give you a crash course in ovarian cancer awareness. Each Wednesday we'll be updating this thread to discuss topics including the basics of ovarian cancer; symptoms; causes; risk factors; diagnosis and treatment; and myth-busting. / Twitter"

It's #OvarianCancerAwarenessMonth. We're going to give you a crash course in ovarian cancer awareness. Each Wednesday we'll be updating this thread to discuss topics including the basics of ovarian cancer; symptoms; causes; risk factors; diagnosis and treatment; and myth-busting.



A Vagina Múzeum a honlapján három küldetési célt sorol fel, ami a feminizmus, a női jogok, az LMBT+ közösség és az interszex közösség fórumaként való fellépés, a heteronormatív és cisznormatív viselkedés megkérdőjelezése, valamint az interszekcionális, feminista és transz-inkluzív értékek előmozdítása.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések