A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lelkészi dicséretet kapott az ateiszta evolúcióbiológus, amiért kinyilatkozta, hogy csak két nem létezik

Az evangélikus lelkész megdicsérte Richard Dawkins bátorságát, hogy felvállalta véleményét

Franklin Graham dicsérte Richard Dawkins evolúcióbiológust, hogy felvállalta véleményét, nagyra értékeli, hogy az evolúcióbiológus kiáll az igazság mellett. Bízik abban, hogy sokan fognak csatlakozni hozzá.

Franklin Graham a következőket írta a közösségi oldalán: „Általában nem szoktam egy ateista pártjára állni, de ebben a kérdésben 100 százalékban egyetértek vele”.

„Richard Dawkins szerint az LMBTQ-aktivisták azon törekvése, hogy lejárassák a két biológiai nem valóságát, teljes képtelenség” – jegyezte meg Graham, utalva a nemrég adott interjúra, amelyben Dawkins ragaszkodott ahhoz, hogy „két nem létezik, és ez minden”.

Felidézte, hogy mekkora támadást kapott J. K. Rowlingot a véleményének elmondását követően. „Ők szembeszálltak ezzel. Nagyon felháborító, ahogyan ennek az aprócska kisebbségnek sikerült magáévá tennie a diskurzust, és valóban tévhiteket terjeszteni.”

A tiszteletes a továbbiakban elmondta a Facebook-követőjének, hogy Dawkins azt kritizálta, ahogyan a modern woke-kultúra „megfélemlíti azokat az embereket, akik elég bátrak ahhoz, hogy kiálljanak a két nem tudományos ténye mellett”.

„A tudomány azt tükrözi, amit a Biblia világosan mond: Isten a saját képmására teremtette az embert, férfinak és nőnek teremtette őket” – jegyezte meg Graham.

Végezetül megjegyezte, hogy nagyra értékeli, hogy az evolúcióbiológus kiáll az igazság mellett, és bízik abban, hogy sokan fognak csatlakozni hozzá.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések