A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kubatov Gábor: Több millió forinttal támogatja a Fradi a kárpátaljaiakat


Segítsünk együtt a viskieknek, legyünk minél többen a Mezőkövesd elleni bajnokin! Hajrá, zöld-fehérek! – buzdít honlapján a Fradi. A klub elnöke, Kubatov Gábor pedig a közösségi oldalán jelezte, hogy a mérkőzés jegybevételéből több millió forintot juttatnak a kárpátaljaiak megsegítésére. 

Az FTC március 3-án, pénteken 20.15-től a Mezőkövesdet fogadja a Groupama Arénában a bajnokság 22. fordulójában. A csapat úgy döntött, hogy a jegybevételből több millió forintot a határon túli magyar fiatalok megsegítésére fordít, ezért arra buzdítja a rajongókat: töltsék meg a lelátókat.

Hangsúlyozták, hogy a klub életében mindig kiemelt szerepet töltött és tölt be a társadalmi felelősségvállalás, különösen, ha határon túli magyarokról van szó. Kárpátalján, a háború sújtotta Ukrajna területén fekszik a többségében magyarok lakta Visk település, az egyik legősibb, legrégebben alapított magyar község, amely három utánpótlás labdarúgócsapatot is foglalkoztat – közölték a csapat honlapján.

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések