A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Koronázás: a kreált lejáratási kisérletek után Meghan Markle vajon mer II. Károly szemébe nézni?


Még hónapok vannak hátra III. Károly májusi koronázási ceremóniájáig, a brit királyi családnak főhet a feje Harry herceg és felesége, Meghan Markle miatt. 

Ugye ők látványosan kivonultak a brit politikai életből, sőt el is költöztek az Egyesült Államokba, ráadásul mindketten igen keményen kritizálják azóta a családot, és ott teregetik ki a szennyest, ahol csak tudják – az ugyanakkor diplomáciai botrányhoz vezetett volna, ha nem kapnak meghívót a jeles eseményre. 

Úgy hírlik, kaptak, ugyanakkor a bennfentesek szerint igencsak szigorú szabályokhoz kell tartaniuk magukat. Többek közt azt szeretné a palota, hogy ne adjanak ez idő alatt interjút senkinek, sőt, a legjobb az lenne, ha a családdal sem beszélgetnének másról, maximum az időjárásról, és úgy nagy általánosságban is kerülnék a feltűnést.

Az a szóbeszéd járja azonban, hogy Harry és Meghan garatnáltan nem maradnak csendben, és mindent megtesznek, hogy ellopják a show-t.


Nos, nagyon úgy tűik, hogy Meghan Markle jó úton jár mindehhez: annak ugyanis, hogy nem fog megjelenni a koronázáson, garantáltan lesz visszhangja. Márpedig épp ezt tervezi – legalábbis egyes pletykák szerint. Minderről Paul Burrell, Diana hercegné volt komornyikja beszélt. Burrell szerint a hercegi pár, kiváltképp Meghan nem mer szembenézni Károllyal és a brit királyi családdal.

Rendkívül kellemetlen lenne nekik, főképp Meghannak megjelenni. Készek vállalni a következményeket? Szerintem Meghan nem elég bátor vagy erős ahhoz, hogy ott legyen

 – jelentette ki, hozzátéve: Harry valószínűleg meg fog jelenni, ám egyedül, felesége nélkül.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések