A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Komjáthi kiakadt mert az IDEA szerint 1 százalékon áll az MSZP


A szocialista Komjáthi Imre szerint DK a többi ellenzék párt rovására akar növekedni.

„Ismét támadják az MSZP-t, azt híresztelve, hogy egyes mérések szerint a párt a valóságosnál sokkal alacsonyabb támogatással rendelkezik. Ezen kutatási eredmények publikálásával az IDEA Intézet a Demokratikus Koalíció megbízásának tesz eleget, amely része az ellenzéki térfélen zajló politikai játszmának” – idézett a 24.hu Komjáthi Imre videójából, amelyben többek között arról is beszél, hogy a DK elérte a plafont, és már csak a többi baloldali párttól tudnak támogatókat elhalászni.

Ezért törekednek az ellenzéki politikusok átcsábítására és a versenytársak szavazóinak elbizonytalanítására”

– hangsúlyozta az mszp-s politikus, aki szerint nem ez az első eset, hogy az Intézet összejátszik Gyurcsány Ferenc pártjával. „Ezt tapasztaltuk az előválasztáson, ahol az MSZP kiemelkedően teljesített. A jászberényi időközi választás szintén a szocialista párt erejét és támogatottságát bizonyította, ahol az MSZP vállán víve a választási kampányt, a DK nélkül, a többi ellenzéki párttal összefogva kétharmados győzelmet tudott aratni a Fidesz felett” – fogalmazott Komjáthi.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések