A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Klára úr úgy eliszkolt a kérdések elől mint patkós macska a kutyaketrecből


Gyurcsány felesége valószínűleg azért nem válaszolt a kérdésre, mert a gyermekvédelmi kérdésekben egyet ért Csekk Katalinnal: konkrétan, hogy Magyarországon be kell vinni az LMBTQ embereket az iskolákba érzékenyíteni. Morális taperolni.

Megmozdulást szervezett a héten Cseh Katalin az Európai Parlament strasbourgi épületébe. Közös fényképezésre hívta azokat a baloldali képviselőket, akik szintén ellenzik a magyarországi gyermekvédelmi törvényt. A Mediaworks DK-s politikusokat kérdezett az ügyről.

"Mi, szülők vagyunk felelősek a gyermekeinkért." - ez a gyermekvédelmi törvény egyik alapvetése, a fenti mondatot azonban nem más, mint Niedermüller Péter mondta a Mediaworksnek. Erzsébetváros Gyurcsány-párti polgármestere azonban azt is hozzátette, hogy nem tud arról, hogy lenne Magyarországon olyan erő, ami veszélyezteti a gyerekeket, politikai propagandának tartja a témát. Cseh Katalin akciójáról pedig nem hallott. 

Dobrev Klára a Gyurcsány-párt árnyékminiszterelnöke azonban nem volt hajlandó válaszolni a gyermekvédelmi témakörben feltett kérdésekre, helyette inkább az általuk szervezett klímakonferenciáról kezdett el beszélni.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések