A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Keményen bírálta Joe Biden háborús narratíváját az amerikai republikánus politikus (videó)


Nem Kari Lake az egyetlen meghatározó amerikai konzervatív, aki pont úgy vélekedik a háborúról, mint a magyarok.


Kari Lake amerikai republikánus politikus a hétvégi CPAC-en keményen bírálta Joe Biden háborús narratíváját – írta az Alapjogokért Központ a Facebook-oldalán.

Az arizonai Lake – akit lehetséges alelnök-jelöltként is emlegetnek – éles hangú beszédében egyértelművé tette:

a háborús őrületet, amibe a baloldal belevágott, az amerikai konzervatívok elutasítják, és azt sem fogadják el, hogy százmilliárdnyi dollárt küldjenek Ukrajnába, ami csak arra lehet jó, hogy kirobbantják ezzel a harmadik világháborút.

Az Alapjogokért Központ bejegyzésében hangsúlyozta:

Nem Kari Lake az egyetlen meghatározó amerikai konzervatív, aki pont úgy vélekedik a háborúról, mint mi, magyarok. Ismét bebizonyosodott: nem vagyunk egyedül azzal a véleményünkkel: a háború folytatása senkinek, míg az azonnali tűzszünet mindenkinek érdeke.

🕊 Ez nem a mi háborúnk, nekünk a saját hazánk az első! | 🕊 ❓ Ez nem a mi háborúnk. Nekünk a saját hazánk az első. Nekünk béke kell - ismerős? Ki mondhatta? 🇺🇸 Kari Lake amerikai republikánus politikus a... | By Alapjogokért Központ | Facebook

414 views, 49 likes, 1 loves, 4 comments, 11 shares, Facebook Watch Videos from Alapjogokért Központ: 🕊 ❓ Ez nem a mi háborúnk. Nekünk a saját hazánk az első. Nekünk béke kell - ismerős? Ki...

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések