A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Károly király döntött: választás elé állította Harry herceget


A pár meghívást kapott a koronázásra, de a részvételüket még nem erősítették meg


Hónapokon keresztül sokan találgatták, hogy Harry herceg és Meghan részt vehetnek-e a koronázáson. Most kiderült, Károly király meghívta őket, a többi már csak rajtuk múlik. - írj az elle.hu.

A Netflix dokusorozata és Harry herceg memoárja után sokan meglepődtek, hogy Károly király meghívta a kisebbik fiát és feleségét a koronázásra. Bár a sussexi herceg korábban már elárulta, hogy szívesen rendezné a konfliktusokat a családjával, úgy vélte, az első lépést most nekik kell megtenni. A királyi család erre készen is áll, mivel a pár szóvivője megerősítette, elkezdődtek az egyeztetések a koronázásról.

Megerősíthetem, hogy a herceg a közelmúltban e-mailt kapott Őfelsége hivatalától a koronázással kapcsolatban. Azonban a döntést arról, hogy a herceg és a hercegné részt vesz-e, egyelőre nem hozzuk nyilvánosságra.

A döntés most Harry herceg és Meghan kezében van. A szakértők szerint számukra az egy könnyebb helyzet lett volna, ha Károly király nem hívja meg őket. A népszerűségük nagyot zuhant az Egyesült Királyságban, a felmérések szerint az emberek nagy része nem látná őket szívesen az eseményen. Ettől függetlenül az uralkodó láthatóan szeretné rendezni a konfliktusokat a fiával.

Volt néhány nagyon súlyos nézeteltérés köztük. De a platina jubileum, valamint a királynő és Fülöp herceg temetése bizonyította, hogy félre tudják tenni a személyes ellenségeskedést a közös ügyek érdekében. A koronázás pedig erről fog szólni.

A szakértők elárulták, hogy Károly király nagyon szeretné, ha a fiai mellette lennének a koronázáson. A bejelentés nem sokkal azután érkezett, hogy nyilvánosságra hozták, Harry hercegnek és Meghannak el kell hagyniuk az angliai otthonukat. Az előzetes információk szerint a jövőben a Buckingham-palotában kaphatnak egy lakosztályt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések